Acil partiyi topla . Yeniden doğuş loadingbiz eskiye dönersek yenisi eskisi her gün birisi ters kelepçe başkan online hava yolları ltd şti aş kebeleğim.
Acil partiyi topla . Yeniden doğuş loadingbiz eskiye dönersek yenisi eskisi her gün birisi ters kelepçe başkan online hava yolları ltd şti aş kebeleğim.
Senin olduğun yer hatta sizin olduğunuz yer ben suriyelilerle anlaşamıyorum biliyormusun kankatabii akşamları prpde ayin yapıyoruz ktılmak istermisin @Semih alalımmı bunu jhfgg
@SILAPsikolojik baskı yok çok şükür ama daha fazla bana etiket atmayı kessinler
Ben anlaşıyorumSenin olduğun yer hatta sizin olduğunuz yer ben suriyelilerle anlaşamıyorum biliyormusun kanka
şartlı tahliye her sabah desteğe öpücük atmak zorundametesiz efesiz bide fakesiz yapamam zaten uyar Meto var mı çıktı mı içerden?
ne mutlu hadi ülkenizeBen anlaşıyorum
Raporla seçeneği var bak onu kullanPsikolojik baskı yok çok şükür ama daha fazla bana etiket atmayı kessinler
Geliyo bannnnnn az sabır et
Türk Ulus Birliğindeyim kardo kadro 2005 milan fena sardı parti işleri bizi geçti artık emekli hayatı yaşıyorum.Acil partiyi topla . Yeniden doğuş loading
ne mutlu hadi ülkenize
milli değerlere giriyorsun bak geliyıor 1 hafta biz 1 hafta sensiz naparız dimi kime etiket atalımne mutlu hadi ülkenize
Hadi şikayet ette uğraşmayayım sizlemilli değerlere giriyorsun bak geliyıor 1 hafta biz 1 hafta sensiz naparız dimi kime etiket atalım
Niye beğenmedim atıyorsun şimdi yol gösteriyorum sanaRaporla seçeneği var bak onu kullan
gel sulh yapalım senle ama 1 şartlaHadi şikayet ette uğraşmayayım sizle
Haklısın abicim.Bir şey demek istemedim sonra düşman kesilmiş oluyorum abilerime öyle söylüyorsun ama seninle şahsi problemim olmadığını defalarca kez belirtmeme rağmenNiye beğenmedim atıyorsun şimdi yol gösteriyorum sana
Harcanma orda çiçemmmmTürk Ulus Birliğindeyim kardo kadro 2005 milan fena sardı parti işleri bizi geçti artık emekli hayatı yaşıyorum.
SusHaklısın abicim.Bir şey demek istemedim sonra düşman kesilmiş oluyorum abilerime öyle söylüyorsun ama seninle şahsi problemim olmadığını defalarca kez belirtmeme rağmen
Ne bu dünyada ne de diğer dünyada seninle barışmak mı?Dünyada tek insan sen olsan gene seninle barışıp konuşmam.gel sulh yapalım senle ama 1 şartla
şarta bak bizim şartlı tahliyede bizi öpüyordu destek her kelime başına +1gün ekleniyorduşartlı tahliye her sabah desteğe öpücük atmak zorunda