CansınEmirhan Pargalı yı da al git biraz
CansınEmirhan Pargalı yı da al git biraz
Adam adammmmmharcanmaya değil harcamaya geldik kardozi 82-başkanonline
yok ben sinyor36Emirhan Pargalı yı da al git biraz
Az önceki yazdığını görmezden geldim. Ne dediğini bilmeyen birisi olarak yorumladım. Ama üslup önemli hatırlatmak isterimÜslup yok sorry ağzımın lafını bilemedim![]()
Üslup önemliyse bir tık kendi üslubuna bak derimAz önceki yazdığını görmezden geldim. Ne dediğini bilmeyen birisi olarak yorumladım. Ama üslup önemli hatırlatmak isterim
Kars a kadar yolun varyok ben sinyor36
Bende sorun yok. Ben senin be ailenin hakkında konuşma yaptım mı hiç. Biraz sükunet lütfen.Üslup önemliyse bir tık kendi üslubuna bak derim
Emirhan smurf kasmayı hala bırakmadın mı kardeşim.yok ben sinyor36
Bi geçmiş mesajlarını oku derim ki geçende seninle sorunum yok diye belirttim hatta sana şunu da söyledim şimdi bu yazdıklarımı ss alıp grubuna atacaksın hayır böyle bir şey yapmam diyip gruba atman?Bende sorun yok. Ben senin be ailenin hakkında konuşma yaptım mı hiç. Biraz sükunet lütfen.
Hangi gruba?Bi geçmiş mesajlarını oku derim ki geçende seninle sorunum yok diye belirttim hatta sana şunu da söyledim şimdi bu yazdıklarımı ss alıp grubuna atacaksın hayır böyle bir şey yapmam diyip gruba atman?
@KadirBey. ayıp sen çok değişmişsin.Bi geçmiş mesajlarını oku derim ki geçende seninle sorunum yok diye belirttim hatta sana şunu da söyledim şimdi bu yazdıklarımı ss alıp grubuna atacaksın hayır böyle bir şey yapmam diyip gruba atman?
Kardom arkadaşta sıkıntılar var sanırım. Hayalperest galiba.@KadirBey. ayıp sen çok değişmişsin.
Şahsi olarak tanımıyorum.Uzun zamandırda tanımıyorum baya bir konuştuk derdimi anlatmama rağmen orda burda ss alıp dalga geçmek insanlığa sığıyormu?@KadirBey. ayıp sen çok değişmişsin.
Ah gene ben suçlu oldumKardom arkadaşta sıkıntılar var sanırım. Hayalperest galiba.
hep rocco sıkı şekerden bunlar o turuncu olanı efsoyduKardom arkadaşta sıkıntılar var sanırım. Hayalperest galiba.
İyide ss alıp sağa.sola attıgımı bana kanıtları mısın?Şahsi olarak tanımıyorum.Uzun zamandırda tanımıyorum baya bir konuştuk derdimi anlatmama rağmen orda burda ss alıp dalga geçmek insanlığa sığıyormu?
Sana şahsi olarak gelip benim seninle sıkıntım yok beni ortama dahil etme diye elli defa dedim.Gidip mesajlarımı beğenmeme attın yazmadım sustum sonra gittin arkadaşlarınla etiket yollattın?Ah gene ben suçlu oldumo yüzden mi arkadaşların altın oka geliyormuşsun diye mesajlar yazıyorlar kadirle konuşmuşsun diyorlar?
Snsnnsndndnndndnndnddnhep rocco sıkı şekerden bunlar o turuncu olanı efsoydu
Rahatsız olduğumu belirttim.Sana şahsi olarak gelip benim seninle sıkıntım yok beni ortama dahil etme diye elli defa dedim.Gidip mesajlarımı beğenmeme attın yazmadım sustum sonra gittin arkadaşlarınla etiket yollattın?
Yok kanka turuncu değil morhep rocco sıkı şekerden bunlar o turuncu olanı efsoydu