tek o da demedi diyorum anlıyormusunKanka benim kafam yandı şimdi. @EmirhanB. Ben sana sıla altın oka mı gelicek dedim knk![]()
tek o da demedi diyorum anlıyormusunKanka benim kafam yandı şimdi. @EmirhanB. Ben sana sıla altın oka mı gelicek dedim knk![]()
Senin duyduğun sesleri duyuyorumgaipddn sesler duyuyor arkadaş bbsfgsg
kayük ansel yaparımm bendeKaan:Hocam isim soyismim böyle
BO:Hayır kullanamazsın yasakladık
Sen bence yaşan söylüyorsun. Yalan söyleyerek beni karalamaya çalışıyorsun.Dediklerim gayette uyuşuyor.Elimde kanıt olsaydı atardım emin olabilirsin
Diğeri kim?tek o da demedi diyorum anlıyormusun
ben pcnin fan sesini duyuyorum kanka birde arkada ankaralı namık çalıyorSenin duyduğun sesleri duyuyorum
Yalancılık yapmıyorum bi geçmiş mesajlara git bak emirhan ne diyor bak beni her şeyle suçlayamazsınSen bence yaşan söylüyorsun. Yalan söyleyerek beni karalamaya çalışıyorsun.
Eğer bu dediklerinin gerçeklik payı olsaydı, sen hemen burada bunları dile getirirdin cunkü biz konuşalım 3 gün oldu. Bu yaptığın etik değil ama yalancılık seni bitirir söylim
tanımıyorum adını hatırlamıyorumDiğeri kim?
Emirhanın dediği ile benim ne alakam var işte.Yalancılık yapmıyorum bi geçmiş mesajlara git bak emirhan ne diyor bak beni her şeyle suçlayamazsın
Ben burda fazla aktif değilim gidip konularada bakabilirsin senin arkadaşların etiket atıp duruyorSen bence yaşan söylüyorsun. Yalan söyleyerek beni karalamaya çalışıyorsun.
Eğer bu dediklerinin gerçeklik payı olsaydı, sen hemen burada bunları dile getirirdin cunkü biz konuşalım 3 gün oldu. Bu yaptığın etik değil ama yalancılık seni bitirir söylim
kardesim anlıyorsun dimi kadir demiyor pargalı ve emirhan dedi diyorsun bende sana diyorum ki pargalı ve emirhan benimYalancılık yapmıyorum bi geçmiş mesajlara git bak emirhan ne diyor bak beni her şeyle suçlayamazsın
GrubunaEmirhanın dediği ile benim ne alakam var işte.
Ss kime atmışım bunuda demedin daha
Neden benden biliyorsun peki. Beni bu şekilde yalan söylerek mi alt etmeye çalışıyorsuntanımıyorum adını hatırlamıyorum
La havle seninle bir sorunum yok anlıyor musun?Senin benimle sorunun varNeden benden biliyorsun peki. Beni bu şekilde yalan söylerek mi alt etmeye çalışıyorsun
Hangi grubuma? Bunuda kanıtlamanı istiyorumGrubuna
Evet var . Asil türk üyesi görünce duramıyorum. Aklıma geliyor hainlikle napimLa havle seninle bir sorunum yok anlıyor musun?Senin benimle sorunun var
Benim sana karşı bir hainliğim olmadı oturup benimle sohbet etmişliğin dahi yok oyunda yeniyim anlıyormusunEvet var . Asil türk üyesi görünce duramıyorum. Aklıma geliyor hainlikle napim
altın ok tgHangi grubuma? Bunuda kanıtlamanı istiyorum
Yalan söylüyorsun kabul et ve özür dilealtın ok tg