FORUM SOHBET ALANI (28 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

EmirhanB.

5
Vatandaş
Artık sildim birincisi emirhan profilime yazdı pargalı mıydı bilmiyorum şahsi olarak hiçbirini tanımıyorum hiçbir yerdede laf atmışlığım yok.Ama nedense sürekli etiket ve profilime yazılanlar bence yeterince olanları açıklıyor
asdguykasvgıfhıupgdaugıusdgfusdgufygsdjgfuysdgfgsydgfusdgfyusgfugsfsGFUSYGAD Qyufduysftsadyufgasydufgyusdgyufgsyugfuysyufguyanskajn dagfduhagufgahbanskmasklfısgfugsufhjsbfjhsbfjbsjkfbbfb

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Artık sildim birincisi emirhan profilime yazdı pargalı mıydı bilmiyorum şahsi olarak hiçbirini tanımıyorum hiçbir yerdede laf atmışlığım yok.Ama nedense sürekli etiket ve profilime yazılanlar bence yeterince olanları açıklıyor
Bak şuan söylediklerin uyuşmuyor.
Dedinki konuşmalarımızı ss alıp gruplara attın.
Ve tekrar dedin ki, ben herkese sıla altın oka gelecekmiş diye söylemişim, ve sana birileri mesaj atmış altın oka mı gelicen gidicen diye

Bunları bana kanıtlarmısın. Ben nereye ss atmışım. Ve kime demişim altın oka gelecek diye

SILA

TÜRK ULUS BİRLİĞİ
Vatandaş
Bak şuan söylediklerin uyuşmuyor.
Dedinki konuşmalarımızı ss alıp gruplara attın.
Ve tekrar dedin ki, ben herkese sıla altın oka gelecekmiş diye söylemişim, ve sana birileri mesaj atmış altın oka mı gelicen gidicen diye

Bunları bana kanıtlarmısın. Ben nereye ss atmışım. Ve kime demişim altın oka gelecek diye
Dediklerim gayette uyuşuyor.Elimde kanıt olsaydı atardım emin olabilirsin