Kimler sana yazdı? Bunları da kanıtları mısın ?Ah gene ben suçlu oldumo yüzden mi arkadaşların altın oka geliyormuşsun diye mesajlar yazıyorlar kadirle konuşmuşsun diyorlar?
Kimler sana yazdı? Bunları da kanıtları mısın ?Ah gene ben suçlu oldumo yüzden mi arkadaşların altın oka geliyormuşsun diye mesajlar yazıyorlar kadirle konuşmuşsun diyorlar?
yok buda banlansın yüksel kaan olarak gelicmEmirhan smurf kasmayı hala bırakmadın mı kardeşim.
Artık sildim birincisi emirhan profilime yazdı pargalı mıydı bilmiyorum şahsi olarak hiçbirini tanımıyorum hiçbir yerdede laf atmışlığım yok.Ama nedense sürekli etiket ve profilime yazılanlar bence yeterince olanları açıklıyorKimler sana yazdı? Bunları da kanıtları mısın ?
olum az önce Emirhan yazdı ya buraya ndkdkskfkskfKimler sana yazdı? Bunları da kanıtları mısın ?
oooo kullanıyorsun yani kralllYok kanka turuncu değil mor
Seninle muhatap değilimoooo kullanıyorsun yani kralll
asdguykasvgıfhıupgdaugıusdgfusdgufygsdjgfuysdgfgsydgfusdgfyusgfugsfsGFUSYGAD Qyufduysftsadyufgasydufgyusdgyufgsyugfuysyufguyanskajn dagfduhagufgahbanskmasklfısgfugsufhjsbfjhsbfjbsjkfbbfbArtık sildim birincisi emirhan profilime yazdı pargalı mıydı bilmiyorum şahsi olarak hiçbirini tanımıyorum hiçbir yerdede laf atmışlığım yok.Ama nedense sürekli etiket ve profilime yazılanlar bence yeterince olanları açıklıyor
Tek burdan yazsa keşkeolum az önce Emirhan yazdı ya buraya ndkdkskfkskf
az gülasdguykasvgıfhıupgdaugıusdgfusdgufygsdjgfuysdgfgsydgfusdgfyusgfugsfsGFUSYGAD Qyufduysftsadyufgasydufgyusdgyufgsyugfuysyufguyanskajn dagfduhagufgahbanskmasklfısgfugsufhjsbfjhsbfjbsjkfbbfb
sen uyu bak bana etiket atıyon muhattabım sen değilsin diyonSeninle muhatap değilim![]()
pargalı da benim haberin olsunaz gül
Senin uyku saatin kanka benim değil kadirle konuşuyorum şu ansen uyu bak bana etiket atıyon muhattabım sen değilsin diyon
direkt ban yersin öyle yapsan ben oyun kurallarından Kaan Yüksel ismini kullanmak yasaktır kuralını zor kaldırttım.yok buda banlansın yüksel kaan olarak gelicm
Şahsi olarak tanımıyorum diye belirttim birisi daha vardı adını tam hatırlamıyorumpargalı da benim haberin olsun![]()
Bak şuan söylediklerin uyuşmuyor.Artık sildim birincisi emirhan profilime yazdı pargalı mıydı bilmiyorum şahsi olarak hiçbirini tanımıyorum hiçbir yerdede laf atmışlığım yok.Ama nedense sürekli etiket ve profilime yazılanlar bence yeterince olanları açıklıyor
kardeşim babam böyle koymuş ne yapalımdirekt ban yersin öyle yapsan ben oyun kurallarından Kaan Yüksel ismini kullanmak yasaktır kuralını zor kaldırttım.
Dediklerim gayette uyuşuyor.Elimde kanıt olsaydı atardım emin olabilirsinBak şuan söylediklerin uyuşmuyor.
Dedinki konuşmalarımızı ss alıp gruplara attın.
Ve tekrar dedin ki, ben herkese sıla altın oka gelecekmiş diye söylemişim, ve sana birileri mesaj atmış altın oka mı gelicen gidicen diye
Bunları bana kanıtlarmısın. Ben nereye ss atmışım. Ve kime demişim altın oka gelecek diye
Kanka benim kafam yandı şimdi. @EmirhanB. Ben sana sıla altın oka mı gelicek dedim knkolum az önce Emirhan yazdı ya buraya ndkdkskfkskf
Kaan:Hocam isim soyismim böylekardeşim babam böyle koymuş ne yapalım
gaipddn sesler duyuyor arkadaş bbsfgsgKanka benim kafam yandı şimdi. @EmirhanB. Ben sana sıla altın oka mı gelicek dedim knk![]()