1.Bana kendini tanıtır mısın ?
Cevabı: Merhabalar ben İsmail Bozkaya oyun ismim Kösem Eskişehir'de yaşıyorum
2.En sevdiğin oyuncu kim?
Cevabı: Ben bir yıldır bu oyundayım sevdiğim bir sürü oyuncu oldu Ama illa birini söyle dersen Sevim Aydın Kendisinden bir sürü şey öğrendim Bana çok yardımcı oldu.
3.Oyundaki en büyük pişmanlığın neydi?
Cevabı: Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek
4.Oyunda İyi ki yaptın dediğim bir şey varsa nedir?
Cevabı: Yükselen gençlik partisine katılmak ve orada çok İyi arkadaşlıklar ve dostluklar edinmek onlar sayesinde bayağı geliştim.
5.Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin parti hangisi?
Cevabı: Tek bir Parti söyleyebilirim uyanış oyunu oynama biçimlerini ve aldıkları kararları takdir ediyorum
6.Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı? Varsa kim?
Cevabı: Kendini Yükseklerde gören çok oyuncu var Ama belli bir isim veremem ayıp olur
7.Son yapılan darbe hakkında düşüncelerin nelerdir
Cevabı: Kuvvet komutanlarının çekilmesi sonucu ile biten Dabbe hakkında düşüncelerim Keşke Kuvvet Komutanları çekilmeseydi Bu sayede darbe başarısız olmazdı
8.Son yapılan güncellemelerden ve kurallardan memnun musun ?
Cevabı: Sayın yöneticimiz son zamanlardaki getirdiği güncellemelerden memnunum kurallardan bazılarından memnunum memnun bazılarından değilim
9.Oyunda hayal ettiğin bir makam var mı?
Cevabı: Evet oyunda hayal ettiğim iki tane makam var Adalet Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı Seher oyuncunun hayali olan oyun Başkanlığı var ama o şu an bayağı zor
10.Oyunda zorlayan karar aldınmı Aldıysan nedir?
Cevabı: Asil Türk partisinden ayrılmak sebebi de bende kalsın
11. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı
Cevabı: Teşekkür ederim söylemek istediğim bir şey yok değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim
53 dönem Ordu belediye başkanı Kösem
Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz
Uluslararası medya
Cevabı: Merhabalar ben İsmail Bozkaya oyun ismim Kösem Eskişehir'de yaşıyorum
2.En sevdiğin oyuncu kim?
Cevabı: Ben bir yıldır bu oyundayım sevdiğim bir sürü oyuncu oldu Ama illa birini söyle dersen Sevim Aydın Kendisinden bir sürü şey öğrendim Bana çok yardımcı oldu.
3.Oyundaki en büyük pişmanlığın neydi?
Cevabı: Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek
4.Oyunda İyi ki yaptın dediğim bir şey varsa nedir?
Cevabı: Yükselen gençlik partisine katılmak ve orada çok İyi arkadaşlıklar ve dostluklar edinmek onlar sayesinde bayağı geliştim.
5.Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin parti hangisi?
Cevabı: Tek bir Parti söyleyebilirim uyanış oyunu oynama biçimlerini ve aldıkları kararları takdir ediyorum
6.Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı? Varsa kim?
Cevabı: Kendini Yükseklerde gören çok oyuncu var Ama belli bir isim veremem ayıp olur
7.Son yapılan darbe hakkında düşüncelerin nelerdir
Cevabı: Kuvvet komutanlarının çekilmesi sonucu ile biten Dabbe hakkında düşüncelerim Keşke Kuvvet Komutanları çekilmeseydi Bu sayede darbe başarısız olmazdı
8.Son yapılan güncellemelerden ve kurallardan memnun musun ?
Cevabı: Sayın yöneticimiz son zamanlardaki getirdiği güncellemelerden memnunum kurallardan bazılarından memnunum memnun bazılarından değilim
9.Oyunda hayal ettiğin bir makam var mı?
Cevabı: Evet oyunda hayal ettiğim iki tane makam var Adalet Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı Seher oyuncunun hayali olan oyun Başkanlığı var ama o şu an bayağı zor
10.Oyunda zorlayan karar aldınmı Aldıysan nedir?
Cevabı: Asil Türk partisinden ayrılmak sebebi de bende kalsın
11. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı
Cevabı: Teşekkür ederim söylemek istediğim bir şey yok değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim
53 dönem Ordu belediye başkanı Kösem
Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz
Uluslararası medya