Bugünkü röportajımızın konuğu kösem başkan (10 Kişi İçeride)

Yükselen Medya

Yükselen Medya
Vatandaş
1.Bana kendini tanıtır mısın ?

Cevabı: Merhabalar ben İsmail Bozkaya oyun ismim Kösem Eskişehir'de yaşıyorum

2.En sevdiğin oyuncu kim?

Cevabı: Ben bir yıldır bu oyundayım sevdiğim bir sürü oyuncu oldu Ama illa birini söyle dersen Sevim Aydın Kendisinden bir sürü şey öğrendim Bana çok yardımcı oldu.

3.Oyundaki en büyük pişmanlığın neydi?

Cevabı: Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek

4.Oyunda İyi ki yaptın dediğim bir şey varsa nedir?

Cevabı: Yükselen gençlik partisine katılmak ve orada çok İyi arkadaşlıklar ve dostluklar edinmek onlar sayesinde bayağı geliştim.

5.Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin parti hangisi?

Cevabı: Tek bir Parti söyleyebilirim uyanış oyunu oynama biçimlerini ve aldıkları kararları takdir ediyorum

6.Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı? Varsa kim?

Cevabı: Kendini Yükseklerde gören çok oyuncu var Ama belli bir isim veremem ayıp olur

7.Son yapılan darbe hakkında düşüncelerin nelerdir

Cevabı: Kuvvet komutanlarının çekilmesi sonucu ile biten Dabbe hakkında düşüncelerim Keşke Kuvvet Komutanları çekilmeseydi Bu sayede darbe başarısız olmazdı

8.Son yapılan güncellemelerden ve kurallardan memnun musun ?

Cevabı: Sayın yöneticimiz son zamanlardaki getirdiği güncellemelerden memnunum kurallardan bazılarından memnunum memnun bazılarından değilim

9.Oyunda hayal ettiğin bir makam var mı?

Cevabı: Evet oyunda hayal ettiğim iki tane makam var Adalet Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı Seher oyuncunun hayali olan oyun Başkanlığı var ama o şu an bayağı zor

10.Oyunda zorlayan karar aldınmı Aldıysan nedir?

Cevabı: Asil Türk partisinden ayrılmak sebebi de bende kalsın

11. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı

Cevabı: Teşekkür ederim söylemek istediğim bir şey yok değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim

53 dönem Ordu belediye başkanı Kösem

Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz

Uluslararası medya

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
1.Bana kendini tanıtır mısın ?

Cevabı: Merhabalar ben İsmail Bozkaya oyun ismim Kösem Eskişehir'de yaşıyorum

2.En sevdiğin oyuncu kim?

Cevabı: Ben bir yıldır bu oyundayım sevdiğim bir sürü oyuncu oldu Ama illa birini söyle dersen Sevim Aydın Kendisinden bir sürü şey öğrendim Bana çok yardımcı oldu.

3.Oyundaki en büyük pişmanlığın neydi?

Cevabı: Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek

4.Oyunda İyi ki yaptın dediğim bir şey varsa nedir?

Cevabı: Yükselen gençlik partisine katılmak ve orada çok İyi arkadaşlıklar ve dostluklar edinmek onlar sayesinde bayağı geliştim.

5.Kendi partin dışında ideolojisini en beğendiğin parti hangisi?

Cevabı: Tek bir Parti söyleyebilirim uyanış oyunu oynama biçimlerini ve aldıkları kararları takdir ediyorum

6.Sence kendini yüksekte gören bir oyuncu var mı? Varsa kim?

Cevabı: Kendini Yükseklerde gören çok oyuncu var Ama belli bir isim veremem ayıp olur

7.Son yapılan darbe hakkında düşüncelerin nelerdir

Cevabı: Kuvvet komutanlarının çekilmesi sonucu ile biten Dabbe hakkında düşüncelerim Keşke Kuvvet Komutanları çekilmeseydi Bu sayede darbe başarısız olmazdı

8.Son yapılan güncellemelerden ve kurallardan memnun musun ?

Cevabı: Sayın yöneticimiz son zamanlardaki getirdiği güncellemelerden memnunum kurallardan bazılarından memnunum memnun bazılarından değilim

9.Oyunda hayal ettiğin bir makam var mı?

Cevabı: Evet oyunda hayal ettiğim iki tane makam var Adalet Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı Seher oyuncunun hayali olan oyun Başkanlığı var ama o şu an bayağı zor

10.Oyunda zorlayan karar aldınmı Aldıysan nedir?

Cevabı: Asil Türk partisinden ayrılmak sebebi de bende kalsın

11. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı

Cevabı: Teşekkür ederim söylemek istediğim bir şey yok değerli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkür ederim

53 dönem Ordu belediye başkanı Kösem

Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz

Uluslararası medya
Yav her önünüze geleni aliyorsunuz röportaj yapiyorsunuz çoluk çocuklar gelip saçmalıyor burda kösem sultan burda seni kaide alip cevap verip vermemek arasinda çok kaldim ama boş konusdun için bir kaç kelam edeyim dedim Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek pişmanlığın olarak lansa etmissin ya yedin kaba pislemek olur seninki sana kaç kere sacmalamalarindan sonra sans verdik biz şahsen bana bile kac kere yazdin abi kusura bakma pismanim vb. Cümleler partiye geri alin yönetime alin şöyle böyle diye Altın Ok olarak bizim bazi hatalarimiz oluyor oda bu işde sizlere fazla değer veriyoruz sizlerde kendinizi birsey saniyorsunuz unuttuyssn bu konuşmalari git eski konuşmalari okuda gör aklina gelsin.

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Susayım susayım diyorum da basıyorlar damarıma..

@İsmail bozkaya İSO.iso olarak geldin bizim partiye sen dimi kardeşim.. Sen grup başkanvekili olmak istoyorsun diye ben kendi hesabımı milletvekili listesinden kimseye birşey demeden seni kaybetmemek için çıkarttım. Milyonlarca lafda yedim ama canın sağ olsun.
Bunları konuşmazsın dimi atıp tutmak daha kolay..

Çünkü o zaman oyuna yöne veren isimler Altın Ok'daydı sende orada kalmayı tercih ettin şimdi güç kaybı yaşayan Altın Ok var diyorsun dur düşene bir tekme de ben vurayım valla takdire şayan hareketler...

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Susayım susayım diyorum da basıyorlar damarıma..

@İsmail bozkaya İSO.iso olarak geldin bizim partiye sen dimi kardeşim.. Sen grup başkanvekili olmak istoyorsun diye ben kendi hesabımı milletvekili listesinden kimseye birşey demeden seni kaybetmemek için çıkarttım. Milyonlarca lafda yedim ama canın sağ olsun.
Bunları konuşmazsın dimi atıp tutmak daha kolay..

Çünkü o zaman oyuna yöne veren isimler Altın Ok'daydı sende orada kalmayı tercih ettin şimdi güç kaybı yaşayan Altın Ok var diyorsun dur düşene bir tekme de ben vurayım valla takdire şayan hareketler...
Ona lafım yok sana saygım sonsuz zaten Murat başkanım partinizden nefret etmemin sebebi Hatta tek sebebi Kadir aydın'dır

Yükselen Medya

Yükselen Medya
Vatandaş
Yav her önünüze geleni aliyorsunuz röportaj yapiyorsunuz çoluk çocuklar gelip saçmalıyor burda kösem sultan burda seni kaide alip cevap verip vermemek arasinda çok kaldim ama boş konusdun için bir kaç kelam edeyim dedim Altın ok Partisi'ne katılmak ve onlarla yol yürümek pişmanlığın olarak lansa etmissin ya yedin kaba pislemek olur seninki sana kaç kere sacmalamalarindan sonra sans verdik biz şahsen bana bile kac kere yazdin abi kusura bakma pismanim vb. Cümleler partiye geri alin yönetime alin şöyle böyle diye Altın Ok olarak bizim bazi hatalarimiz oluyor oda bu işde sizlere fazla değer veriyoruz sizlerde kendinizi birsey saniyorsunuz unuttuyssn bu konuşmalari git eski konuşmalari okuda gör aklina gelsin.
Efendim tarafsız olduğumuz için herkesle röportaj yapıyoruz kişi öyle cevaplar veriyorsa bizim suçumuz değildir

İsmail bozkaya

Vatandaş
Ben boş konuşmadım partiniz beni hainlikle suçlamadan önce düşünecekti Elinizde bir kanıt olmadan beni suçladınız Ben bir şey demedim Yetmedi bir tane başkanımız tehdit etti ona da sesimi çıkarmadım kalkıp burada düşüncelerimi aktarınca mı sıkıntı oldu Ayrıca sana sormayacak kimse kiminle röportaj yaparken

B E S O

🕊Hürriyet Parti Başkanı/ 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Ben boş konuşmadım partiniz beni hainlikle suçlamadan önce düşünecekti Elinizde bir kanıt olmadan beni suçladınız Ben bir şey demedim Yetmedi bir tane başkanımız tehdit etti ona da sesimi çıkarmadım kalkıp burada düşüncelerimi aktarınca mı sıkıntı oldu Ayrıca sana sormayacak kimse kiminle röportaj yaparken
Kaybol boşdun dolduralim dedik ama alti delik kaba doldursanda işde gene sonuç olarak boş oluyor sen kaideye alinacak kapasitede biri degilsin şu dakkadan sonra isteğini yaz cevap verip zamanimdan çalmam

AKTO

BHP | Bozkurt Media 👑
Vatandaş
Size bi medyacı tavsiyesi her önünüze gelenle röportaj yapmayın, röportaj yapacağınız kişileri tanıyın biraz 😄

Birde söylemek istiyordum ne zamandır
herkese aynı sorular "en sevdiğin ...."
"en büyük...."

Biraz daha oyun ile ilgili sorular sorabilirsiniz :)

Yükselen Medya

Yükselen Medya
Vatandaş
Size bi medyacı tavsiyesi her önünüze gelenle röportaj yapmayın, röportaj yapacağınız kişileri tanıyın biraz 😄

Birde söylemek istiyordum ne zamandır
herkese aynı sorular "en sevdiğin ...."
"en büyük...."

Biraz daha oyun ile ilgili sorular sorabilirsiniz :)
Daha demin de söyledik Efendim bağımsız bir medya olduğumuz için Herkese röportaj yapıyoruz herkesle röportaj yapmazsak bağımsız olmamızın ne anlamı var

İsmail bozkaya

Vatandaş
Kaybol boşdun dolduralim dedik ama alti delik kaba doldursanda işde gene sonuç olarak boş oluyor sen kaideye alinacak kapasitede biri degilsin şu dakkadan sonra isteğini yaz cevap verip zamanimdan çalmam
Tabii ki de istediğimi yazacağım ilk yazan sensin Ve benim zamanımı çalan da sensin Sen Kaideyi alınacak birisin demiyorum seninle konuşmak Tamamen zaman kaybı Onun için benim mesajlarıma cevap verme benimle de muhatabı kes