Ajan nasıl olunuru mu öğrettinİsom
Birlikte çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam edeceğiz. Çok güzel yerlere geleceğine inancım tam. Dilerim kalbindeki tüm güzellikler nasip olur sana güzel kalpli kardeşim![]()

Ajan nasıl olunuru mu öğrettinİsom
Birlikte çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam edeceğiz. Çok güzel yerlere geleceğine inancım tam. Dilerim kalbindeki tüm güzellikler nasip olur sana güzel kalpli kardeşim![]()
Gerekene gereken açıklamayı yaptım. Gerisi sizin kafanızda kurduklarınız sizi takmıyorum ve size birşeyleri açıklama gereği duymuyorum.
Ajanım yok. İsmailde bizim çok değerli bir kardeşimizAjan nasıl olunuru mu öğrettin![]()
Ciddiye alınacak insanlar değilsiniz.
Ciddiye alınacak insanlar değilsiniz.
İnanmamAjanım yok. İsmailde bizim çok değerli bir kardeşimiz![]()
Mama lafinizi olduğu gibi değil yüz misli ile sana iade ediyorum seversin sevimmmmmAynen doğru ajanlarınıza bi ödül maması atarsınız artık![]()
Gruplarda ne konuştuğunuz bizi ilgilendirmez doğru ama konuşmanız forumda paylaşılırsa o zaman bizleri ilgilendirirGenel sohbete yazılan yazıları maden bulmuş gibi sevinerek bir fırsatmışçasına dilden dile aktaranlara diyecek bir şeyim yok herkesin olduğu bir grupta geçti kimse birşey saklamıyor bu bir oyun ve gruplarda isteyen istediğini konuşur bu kimseyi alâkadar etmez.
Yine de sizi ilgilendirmezGruplarda ne konuştuğunuz bizi ilgilendirmez doğru ama konuşmanız forumda paylaşılırsa o zaman bizleri ilgilendirir
Ok.Mama lafinizi olduğu gibi değil yüz misli ile sana iade ediyorum seversin sevimmmmm
Davet atsana bilader
Yasak var dostumDavet atsana bilader
Yeni sistem diyon yaniYasak var dostum
Aynennn yanında adam getir yer varrrYeni sistem diyon yani![]()