O değilde oyun boşa gitti üzüldüm bari kazanancak olana ataydinBen oyumu durancan' a attım.
O değilde oyun boşa gitti üzüldüm bari kazanancak olana ataydinBen oyumu durancan' a attım.
Öyle deme abisiDaha kimi ne tanıdın da yakıştıramadın sen. Jsjsjsjs
AnlıyorumBen de bir çok kişiye bir çok şeyi yakıştıramıyorum ama neyse
Olsun ben seni tutuyorum. Kaybetsekte duruşumuzu bozmayalımO değilde oyun boşa gitti üzüldüm bari kazanancak olana ataydin
Daha kimi ne tanıdın da yakıştıramadın sen. Jsjsjsjs
SA-NA-NEDaha kimi ne tanıdın da yakıştıramadın sen. Jsjsjsjs
Sen ölmüşsün kanka iftara lahmacun yiyeceğizHızlı yaşayıp Genç ölecek sanırım.
OO çok zekiAnlıyorum![]()
Ben haberim olmadan bi yarışamı girmişim![]()
OO çok zeki
Sen ölmüşsün kanka iftara lahmacun yiyeceğiz
Bunu görünce liya'yı arar oldum kdkdk @liyaa nerdesin liyaaasıkıntılı falansan söyle uğraşmayalım tanımam etmem laf atıp durma kaybol
çağırma şunu be görür gelir şimdiBunu görünce liya'yı arar oldum kdkdk @liyaa nerdesin liyaaa
Tşkkr edrm iyki vrsn drancn krşimBen oyumu kadir Aydın'a verdim inşallah kazanır
Sen laf attın kralsıkıntılı falansan söyle uğraşmayalım tanımam etmem laf atıp durma kaybol
Bizim memlekette lahmacun yenir dağıtılır siz fakirler ahahaha helva yiyorsanız bilememBeni tanımadan nasıl kanka olduk anlamadım.
Birde ölünün arkasından lahmacun yenmez, helva kavrulur. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Sizin ora neresiyse söyle de orada ölelim. En azından biz fakirlerin karnı doysun.Bizim memlekette lahmacun yenir dağıtılır siz fakirler ahahaha helva yiyorsanız bilemem
Fakirlik ile ne alakası var, örf ,adet , gelenektir o. Sen Z kuşağında geçtin sanırım. Beta falan mısınBizim memlekette lahmacun yenir dağıtılır siz fakirler ahahaha helva yiyorsanız bilemem