selam söyleseydin kardeşime Saltanatı en son ona devretmiştim aslan kardeşim benimHaklısın knk kusura bakma iftarı Metelerin çiğköftecisinde açtım tadı bi garip ti ne dediğimi bilmiyorum

selam söyleseydin kardeşime Saltanatı en son ona devretmiştim aslan kardeşim benimHaklısın knk kusura bakma iftarı Metelerin çiğköftecisinde açtım tadı bi garip ti ne dediğimi bilmiyorum
O zaman sana tavsiye ritim ile dansın aynı olsun sonra rezil olursunÖn plana çıkma isteği, insanın kendini kanıtlama çabasıyla egosunun dansı arasında gidip gelen bir sahne performansı gibi. Kimi alkış peşinde, kimi sadece sahnede olmak istiyor. Ama perde inince geriye kalan, gerçekten kim olduğunu bilenler oluyor
Söyledim de tanımadı adam bütün geçmişini silmiş hiç bir şey hatırlamıyorselam söyleseydin kardeşime Saltanatı en son ona devretmiştim aslan kardeşim benim![]()
beni silse bile ize kalır kardeşim hafızalara kazınan bir tarzım var.Söyledim de tanımadı adam bütün geçmişini silmiş hiç bir şey hatırlamıyor
Evet, gerçekten öyle! Ama bazen biraz mizah ve eğlence işe yarar, değil mi?O zaman sana tavsiye ritim ile dansın aynı olsun sonra rezil olursun
Herkesi anlarım da konuştuğun cevap verdiğin adam senden yaşca Cook büyük bir insan biraz daha üsluba dikkat edelim.Sen ölmüşsün kanka iftara lahmacun yiyeceğiz
Sizin pulluklar küçüktür Kadir biz 4 lü pulluğu 6125 R e takıyoruz255 massey fergusonlar da iyi kral. Çekişi falan güzel 4'lü pullukla banamısın demiyor mübarek![]()
Bizimkisi hobi amaçlı Sinan dümenden sürüyoruz işteSizin pulluklar küçüktür Kadir biz 4 lü pulluğu 6125 R e takıyoruz![]()
Hayrola farmville mi oynuyorsunuzBizimkisi hobi amaçlı Sinan dümenden sürüyoruz işte![]()
Yok farming similatör 2024 kskskksHayrola farmville mi oynuyorsunuz![]()
Dikkat et fazla basmasın kadirrac, kaza yaparsın altta falan kalırsın mazallahKADDİRRAC Escalade’ler de çok iyi Kadir Aydın iyi basılıyor KADİRRAClara![]()
biz KADİRRAC a binen tayfayız araya gitme ha kadir aydın dikkat etDikkat et fazla basmasın kadirrac, kaza yaparsın altta falan kalırsın mazallah![]()
Koçum sen çok fazla yaşamazsın gibime geliyorbiz KADİRRAC a binen tayfayız araya gitme ha kadir aydın dikkat et![]()
KADDİRRAC Escalade’ler de çok iyi Kadir Aydın iyi basılıyor KADİRRAClara![]()
biz KADİRRAC a binen tayfayız araya gitme ha kadir aydın dikkat et![]()