Selamın aleyküm Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun inşallah 

Selamın aleyküm Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun inşallah![]()
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Nasılsınız baskanimAleyküm selam
Aleyküm selam kralAleyküm selam
Benden önce girip kasmış bile şeytan bu@KadirBey. @ErenA oyun normale döndü..
Yaw kaan yine mi sen@Fatih Tutuk konuyu açarken hiç utanmadın mı harbiden.
FT ağlamış netin neti son 45 dakika vergi mergi birşeyler kasın katsayı yükseltin alın seçimi hadi alooo @Fatih Tutuk @KadirBey.
paket basıyorum gormuyormusun. kazanacaz az kaldı sksksksksk@Fatih Tutuk konuyu açarken hiç utanmadın mı harbiden.
FT ağlamış netin neti son 45 dakika vergi mergi birşeyler kasın katsayı yükseltin alın seçimi hadi alooo @Fatih Tutuk @KadirBey.
@Fatih Tutuk konuyu açarken hiç utanmadın mı harbiden.
Dur bende sana bi vergi isteği atayım belki etkisi olur seçime shshshhspaket basıyorum gormuyormusun. kazanacaz az kaldı sksksksksk
Emrenin hediyesi bide koca yürekli @Emreİzmirpaket basıyorum gormuyormusun. kazanacaz az kaldı sksksksksk
2 saatlık olan bosmu skksksDur bende sana bi vergi isteği atayım belki etkisi olur seçime shshshhs![]()
Hediye edecem dedi kardsım benım kıramadım bnd.Emrenin hediyesi bide koca yürekli @Emreİzmir
Kadir gene yolunda aş.
hatırlatmak için geldim Fatih Tutuk kime bastıysam kazanır sağlam basıyorum genelde masaya vurdurarak mührüKaybetmeyi unutmuştum ondan oldu. Neyse gidiyim de vergi kasayim bb