cengo halısaha var akşama 12-1 gelir misin?Yaw kaan yine mi sen
cengo halısaha var akşama 12-1 gelir misin?Yaw kaan yine mi sen
Kesin öyle demiştir aynen kardoziHediye edecem dedi kardsım benım kıramadım bnd.![]()
12 - 1 mi efenin sevdiği saatcengo halısaha var akşama 12-1 gelir misin?
Ndn bna innmyrsun, bna inan artk kaanKesin öyle demiştir aynen kardozi![]()
evet kardom o saati sevdiği için o saate aldım12 - 1 mi efenin sevdiği saat
yeminlerrrr etsennnnn allah biliyor desennnn içini görüyorum sana inanmıyorum.Ndn bna innmyrsun, bna inan artk kaan
Bi insan nasıl 45 numara krampon giyerevet kardom o saati sevdiği için o saate aldım
nike 46- adidas 45Bi insan nasıl 45 numara krampon giyer
bende 45 giyiyorum cengoBi insan nasıl 45 numara krampon giyer
Püüüü terbiyesiz @BaşkanOnline bu arkadaş ne diyorayaklar büyük kardeşim biz nabalım ayağı büyük olanın topa vurduğu güç daha fazla olurmuş
Ayipsin sanada edelim kardesmEmrenin hediyesi bide koca yürekli @Emreİzmir
Kadir gene yolunda aş.
Sana egitimler feda olsun bromHediye edecem dedi kardsım benım kıramadım bnd.![]()
düşünmen yeter kral benim yerime Fatihe al hakkımı ona hediye etmek istiyorum.Ayipsin sanada edelim kardesm
ne dedim kardeşim sanki ben cümlede herhangi olumsuz birşey görmüyorum ama senin ne düşündüğünden kaynaklı gelişen durumlar bunlar insanın içi neyse öyle yansıyor dışarıda işte maalesef.Püüüü terbiyesiz @BaşkanOnline bu arkadaş ne diyor![]()
İşine geldiği gibi davran kardeşim ben raporumu yapayım dane dedim kardeşim sanki ben cümlede herhangi olumsuz birşey görmüyorum ama senin ne düşündüğünden kaynaklı gelişen durumlar bunlar insanın içi neyse öyle yansıyor dışarıda işte maalesef.
Herkes diyor ki, kadir partidekilerden rüşvet alıyor. Evet bu doğru alıyorum ne var şaşırılacak. Yksa sz almıyrmsnzyeminlerrrr etsennnnn allah biliyor desennnn içini görüyorum sana inanmıyorum.
sinyal bir tercih değil gerekliliktir…Herkes diyor ki, kadir partidekilerden rüşvet alıyor. Evet bu doğru alıyorum ne var şaşırılacak. Yksa sz almıyrmsnz
Aynen öyle kardeşim. Zaten abartılı bişe almıyorum.Şaka rakamlar gerçekten aldıklarım. Herşey maliyetinden yanisinyal bir tercih değil gerekliliktir…