Biz güçlüyüz gücü olmayan birləşir ki kazansın sizde aynısini yaptınız 6 parti Birləşdinz amam tek parti olsaydinz şu an bizm yerimizde siz. OlurdunzBİRLEŞSEYDİNİZ .
Biz güçlüyüz gücü olmayan birləşir ki kazansın sizde aynısini yaptınız 6 parti Birləşdinz amam tek parti olsaydinz şu an bizm yerimizde siz. OlurdunzBİRLEŞSEYDİNİZ .
İste cok gulmekte iyi degilBen hep gülüyorum merak etme sen![]()
Bana tam tersi gibi geldi köpüren sizsiniz çünküAltınok bir markadır
Yükselen gençlik bir deterjan markası ise biz napalim![]()
Hocam bazen en büyük cevap susmaktır boşver sus geç kendi kendine oynasınlar yatsınlar baksana attıkları şeye tam ateist postuİste cok gulmekte iyi degil![]()
Biz karaktersizce yapilan paylasimlara köpürürüz adam gibi kazandiklarina sevinemeyenlere illaki cevap verecegizBana tam tersi gibi geldi köpüren sizsiniz çünkü![]()
Biz köpürüyoruz lakin siz yoksunuz bileBana tam tersi gibi geldi köpüren sizsiniz çünkü![]()
İsimini anarken destur çekAlpaslan abini çağır bize yetmiyonuz siz tatmin olmadım
Bi ateist olmadığımız kalmıştı sağol skkdldldHocam bazen en büyük cevap susmaktır boşver sus geç kendi kendine oynasınlar yatsınlar baksana attıkları şeye tam ateist postu
Hep kazanıcaz diye bir şeyde yok bunuda unutmayin lütfenZafer Bizimdir!
Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!
Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!
Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Biat ediceksiniz demek Allaha şirk koşmakBi ateist olmadığımız kalmıştı sağol skkdldld
Hmm okHep kazanıcaz diye bir şeyde yok bunuda unutmayin lütfen
Kartları açık oynadık sizin gibi arkadan iş çevirmedik yükselen hep var olacak ve insanlar sizi hep aynı anacakBiz köpürüyoruz lakin siz yoksunuz bile
3 günlük Milli harekat bile ismini satmadı![]()
Amam o görsel hiç olmamışHmm ok
Hmm pekiAmam o görsel hiç olmamış
Ne saçma bir yorum siz bizden önce birleştiniz bulunduğun partinin geçmişine bak öyle konuşBiz güçlüyüz gücü olmayan birləşir ki kazansın sizde aynısini yaptınız 6 parti Birləşdinz amam tek parti olsaydinz şu an bizm yerimizde siz. Olurdunz
Ben keçmişi unutum hədəf irəli bakmakNe saçma bir yorum siz bizden önce birleştiniz bulunduğun partinin geçmişine bak öyle konuş
Geçmişini unutanın geleceği olamaz önce eski defterleri bi oku derim sınavda kalma sonraBen keçmişi unutum hədəf irəli bakmak
Eski dedigin ne kadar eski yeryuzu golgesiGeçmişi unutmanın geleceği olamaz önce eski defterleri bi oku derim sınavda kalma sonra