ZAFER BİZİMDİR.! (15 Kişi İçeride)

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Zafer Bizimdir!

Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!

Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!

Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Yav bakıp bakıp gülüyorum yaa valla niyetli niyetli ben güldüm Allah da sizi güldürsün yemin ederim 😂😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Zafer Bizimdir!

Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!

Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!

Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Çok eğilmekten beliniz kırıldı iyice sizin de ha, şimdide herkese sesleniyorlar eğilin diye. Kardeşim herkes siz gibimi yahu. Bizim omurgamız var şükür.
Hayır daha düne kadar arkasından sayıp sövdüğü adamlara sefirimiz diyor skskksksksk

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Çok eğilmekten beliniz kırıldı iyice sizin de ha, şimdide herkese sesleniyorlar eğilin diye. Kardeşim herkes siz gibimi yahu. Bizim omurgamız var şükür.
Hayır daha düne kadar arkasından sayıp sövdüğü adamlara sefirimiz diyor skskksksksk
Parayı veren düdüğü çalar bunlarınki başka birşey parayı verenin önünde eğiliriz demişler 😂😂

SametÜnal.

ALTIN OK Partisi Grup Başkanvekili - Kars MV.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben sana fake hesap açıp yollamadım sana iddianı kanıtla. Kendini çok üstün görüyorsun sen kimsin de seninle uğraşayım . Gelip burda haklıymışsın gibi konuşamazsın.
Konuşup konuşmayacağıma sen karar veremezsin . Ben kendimi üstün görmüyorum sadece işine gelmeyince kadın olduğun aklına gelmesin diyorum haydi işine bak

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
Peki oyun için neden ben küçüleyim yani bakıyorum hem bunu diyip hem de bana öyle laf atman ne kadar uyumlu ? Zamanı gelirse beni burda görürsen hatırlat.
Kazandıysam da nasıl sevineceğimi sana soracak değilim. Hadi başka kapıya.
Sen böyle takıl Ahmet biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Kendini küçük düşürecek paylaşımlar yapmaya da devam et. Zamanı gelince burada böyle takılacağını sanmıyorum

U S K A

Üye
Vatandaş
Çok hadsiz gereksiz ve terbiyesiz bir paylaşım başkanonline da ilk defa bu kadar komik duruma düşen insanlar görüyorum bence sevinci abartmayın ayriyeten görselde çok itici