İttifakta olmayan kişi partisiz dahi olsa ittifaka oy atamayacak demişti sanırım yönetim.Herhangi bir ittifak kurmayan, ittifaka dahil olmayan partiler ne olacak peki hocam. Seçimlerde istedikleri partilere oy kullanabilecekleri mi?
10 vekil demişken bilindiği üzere 10 vekil çıkaramayan partiler birleşmeye teşvik için hazine desteğinden mahrum bırakılmıştı. Biz Allah'ın izniyle geçeriz ama diğer partiler açısından bu kuralın tekrar gözden geçirilmesi yerinde olacaktır. Aksi halde 3-4 parti destek alırken diğerleri mahrum kalacak. @BaşkanOnlineİttifak sistemi geldiğine göre partilerin de cogaldigina göre bakanlık seçimlerinde 10 milletvekili çıkaramayan partiler bakanlık hakkı kaldırılmali veya 5 milletvekiline indirilirse rekabet açısından iyi olur
İttifak sistemi geldiğine göre partilerin de cogaldigina göre bakanlık seçimlerinde 10 milletvekili çıkaramayan partiler bakanlık hakkı kaldırılmali veya 5 milletvekiline indirilirse rekabet açısından iyi olur
Diğer kurallar aynen devam edecek.10 vekil demişken bilindiği üzere 10 vekil çıkaramayan partiler birleşmeye teşvik için hazine desteğinden mahrum bırakılmıştı. Biz Allah'ın izniyle geçeriz ama diğer partiler açısından bu kuralın tekrar gözden geçirilmesi yerinde olacaktır. Aksi halde 3-4 parti destek alırken diğerleri mahrum kalacak. @BaşkanOnline
Evet öyle olacak.Herhangi bir ittifak kurmayan, ittifaka dahil olmayan partiler ne olacak peki hocam. Seçimlerde istedikleri partilere oy kullanabilecekleri mi?
O zaman bakanlık iki üç parti arasında devam edecekDiğer kurallar aynen devam edecek.
İttifak partileri birbirlerine oy kullanır, değişen kural bu, diğerleri aynı devam.O zaman bakanlık iki üç parti arasında devam edecek
Ya ittifağa girecen yada ittifakta olmayan partileri ikna edip oylarını almaya çalışacanO zaman bakanlık iki üç parti arasında devam edecek
İttifakta olmayan partide enayi gibi ittifak dışında kaldığı halde oy vermez heraldeYa ittifağa girecen yada ittifakta olmayan partileri ikna edip oylarını almaya çalışacan
2 3 tane vali ataması isteyen verir herhaldeİttifakta olmayan partide enayi gibi ittifak dışında kaldığı halde oy vermez heralde![]()
Erencim bu oyun 1 milletvekili oyunaİttifakta olmayan partide enayi gibi ittifak dışında kaldığı halde oy vermez heralde![]()
Sen olayı anlamamışsın MDErencim bu oyun 1 milletvekili oyuna
Vip
Eğitim paketi
Bakanlık
Sıralama önceliği vs vs
Veren oldu ve verdikleri ittifak dışı insandı eğer makam para güç istiyorsa neden vermesin
Yani burda hangi taraf enayi oluyor?
Erencim bence sen iyi değilsin idrak edemiyorsun benim dediklerimiSen olayı anlamamışsın MD
Şuan resmi ittifak yapılıyor 3 partiyle. 3 parti bir araya gelip 4. Partiyi dışarıda bırakırsa dışarıdanda o beni destekler diye plan yapılırsa 4. Partinin bu ittifaka oy vermesi enayilik olur bence diyorum.
Bunu zamanında yapan partiler ve kişiler oldu diyorum bende tabiki de karşı Parti'nin teklifi kabul etmesi ile sonuçlanırErencim bence sen iyi değilsin idrak edemiyorsun benim dediklerimi
O 4.partiye rüşvet verirsen ve o partilerde buna razı gelirse ( eğitim paketi vip yeşil taş)
Neden vermesin diyorum güzel kardeşim benim anlatabildim mi kendimi
Sanırım örnek vermem gerekicek yoksa eren kardeşim anlamıcak beniBunu zamanında yapan partiler ve kişiler oldu diyorum bende tabiki de karşı Parti'nin teklifi kabul etmesi ile sonuçlanır
İttifaklığın resmileşmesiyle partı kurulmasında artış olucak
Ve 20 kişi yaptığında mv alırsın veya alacak gibiyken adamla bir şekilde anlaşmaya varırsın
Oyun siyaset oyunu ve sen belki de bu durumu son dakika farkedeceksin
Üzücü
MD başkanım çok doğru yerden konuşmuş katılıyorum ve fikrini destekliyorumSanırım örnek vermem gerekicek yoksa eren kardeşim anlamıcak beni
Zamanında sizin kaan yüksele bakanlıkta 1 oy atma karşılığında
Vip2
Bakanlık
Eğitim paketi vs vs teklif ettiğiniz gibi döngü olabilir diyorum
Burda teklif eden mi enayi?
Kabul eden mi enayi?
Sorum buydu sana erencim
Daha nasıl net anlatabilirim bilmiyorum![]()
Keşke senin fikrinde ilerlese bu süreçValla burada önemli soru şu dışarıda parti kalacak mı..?
Kalacaksa bunlar kimler olacak..?
Benim naçizane dışarıda kalan ya da kalacak olan partilere önerim onlar da el ele versin, onlar da bir ittifak kursunlar, bir şeyleri beraber başarsınlar kimsenin gölgesi altında kalmasınlar umarım bu şekilde olur