Pb'de RESMİLEŞTİRLMELİ? (1 Kişi İçeride)

Pb'de RESMİLEŞTİRLMELİ

• Evet

Kullanılan: 19 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 20 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .

Göktuğ Gökçebağ.

Milli İstiklal Partisi
Vatandaş
@Göktuğ Gökçebağ. Pb hakkında önerin varmı? Geliştirip nasıl oyuna entegre edilir,fikirlerine ihtiyacımız var sanırım
Benim fikir vermemi gerektirecek ortada hiçbir durum yok; bu benim kendi şahsi özelim, düşüncem sonuçta. Verecek olsam, zaten güncelleme önerisi veririm veya vermem. Burası, bu konu ile ilgili veya başka bir konuda, o yüzden öneri verip vermemem hiç kimseyi ilgilendirmiyor. O yüzden buranın çok gelişmesini istiyorsanız, bana durmadan, diğer sabit zaten 10-15 kişi gibi, fikirlerine ihtiyacımız var diyeceğinize, kendiniz de güncelleme önerilerinizi kendinize özel konu başlığı açıp verebilirsiniz.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Benim fikir vermemi gerektirecek ortada hiçbir durum yok; bu benim kendi şahsi özelim, düşüncem sonuçta. Verecek olsam, zaten güncelleme önerisi veririm veya vermem. Burası, bu konu ile ilgili veya başka bir konuda, o yüzden öneri verip vermemem hiç kimseyi ilgilendirmiyor. O yüzden buranın çok gelişmesini istiyorsanız, bana durmadan, diğer sabit zaten 10-15 kişi gibi, fikirlerine ihtiyacımız var diyeceğinize, kendiniz de güncelleme önerilerinizi kendinize özel konu başlığı açıp verebilirsiniz.
IMG_0231.jpeg

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Tamam işte öneri ver bu konu hakkında. Biz cahiliz düşünemiyoruz ! Senden yardım istedik alt tarafı.