Parti birliğiPb nedir?
EVET Verenlere 25 Yeşil Taş 5 Kişiye
Çekiliş
Taşımı alabilirmiyimEVET Verenlere 25 Yeşil Taş 5 Kişiye
Çekiliş
Benim fikir vermemi gerektirecek ortada hiçbir durum yok; bu benim kendi şahsi özelim, düşüncem sonuçta. Verecek olsam, zaten güncelleme önerisi veririm veya vermem. Burası, bu konu ile ilgili veya başka bir konuda, o yüzden öneri verip vermemem hiç kimseyi ilgilendirmiyor. O yüzden buranın çok gelişmesini istiyorsanız, bana durmadan, diğer sabit zaten 10-15 kişi gibi, fikirlerine ihtiyacımız var diyeceğinize, kendiniz de güncelleme önerilerinizi kendinize özel konu başlığı açıp verebilirsiniz.@Göktuğ Gökçebağ. Pb hakkında önerin varmı? Geliştirip nasıl oyuna entegre edilir,fikirlerine ihtiyacımız var sanırım
Benim fikir vermemi gerektirecek ortada hiçbir durum yok; bu benim kendi şahsi özelim, düşüncem sonuçta. Verecek olsam, zaten güncelleme önerisi veririm veya vermem. Burası, bu konu ile ilgili veya başka bir konuda, o yüzden öneri verip vermemem hiç kimseyi ilgilendirmiyor. O yüzden buranın çok gelişmesini istiyorsanız, bana durmadan, diğer sabit zaten 10-15 kişi gibi, fikirlerine ihtiyacımız var diyeceğinize, kendiniz de güncelleme önerilerinizi kendinize özel konu başlığı açıp verebilirsiniz.
Tamam işte öneri ver bu konu hakkında. Biz cahiliz düşünemiyoruz ! Senden yardım istedik alt tarafı.Benim fikir vermemi gerektirecek ortada hiçbir durum yok; bu benim kendi şahsi özelim, düşüncem sonuçta. Verecek olsam, zaten güncelleme önerisi veririm veya vermem. Burası, bu konu ile ilgili veya başka bir konuda, o yüzden öneri verip vermemem hiç kimseyi ilgilendirmiyor. O yüzden buranın çok gelişmesini istiyorsanız, bana durmadan, diğer sabit zaten 10-15 kişi gibi, fikirlerine ihtiyacımız var diyeceğinize, kendiniz de güncelleme önerilerinizi kendinize özel konu başlığı açıp verebilirsiniz.