53. Dönem İçişleri Bakanı Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Zaten şuanda yaşanan atama probleminin kaynağı şehir kısmına oyuncuların yatırım yapması ve emek vermesidir. Fakat oyunda bir çok yeni oyuncu oluyor bir o kadar da bırakanlar yada geç girenler oluyor bu sebepten dolayı bir çok vali ve belediye koltuğu boş durumda Bu durumda bu makamlar eğer boş kalıyor ve kimsenin atanma rızası yok ise bunun Sorumlusu İçişleri Bakanı değildir. Yani o zaman bu konunun açılmasına hiç gerek yoktu zaten sebebini biliyorsunuz birde gelip burada yorum yapıyorsunuz yapmayın başkanım kim istemez atama olmasın oyuncular maaş alsın makam sahibi olsun. Bu aksaklık İç İşleri Bakanının suçu değildir günlerdir atama yapmak için uğraşıyor ama şehir sekmesinden dolayı atamaları bir türlü bitiremiyor
O zaman yapması gereken tam olarak şuydu.
Atama yapabilmek için oyun içinden oyuncuların rızasına başvuracak, bir çok oyuncu şehir katkisi sebebiyle istemiyorsa oyun içinden ss alıp burada konu açacaktı ki bu problemi çözelim. Yatarak çözülmüyor sorunlar 😉

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
O zaman yapması gereken tam olarak şuydu.
Atama yapabilmek için oyun içinden oyuncuların rızasına başvuracak, bir çok oyuncu şehir katkisi sebebiyle istemiyorsa oyun içinden ss alıp burada konu açacaktı ki bu problemi çözelim. Yatarak çözülmüyor sorunlar 😉

Öyle deme Bekir kankam, parası neyse verirler nasılsa 😃
Öğrenmeye,kuralı uygulamaya ne gerek var 😃

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Başkan senin beni tanımadığın gibi bende seni tanımam o yüzden herkesle bir tutma. Söylediklerimi türkü tutturmak değilde bir eleştiri olarak almanı beklerdim zira önemli bir koltuğu işgal ediyorsun.sen görevinin gereğini yerine getir emin ol sana helal olsun başkana deyip burda seni savunmazsam bana bunları söyle. O sebeple halen aynı çağrıda bulunuyorum beceremiyorsunuz koltuk işgal ediyorsunuz bırakın.
Nasıl çalışmakta olduklarını görüyoruz ve onları savunmakta olduğunuzdan dolayı da sizden gelen eleştirilere kulak tıkıyorum

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sayın TUTUK. Onu bunu boşverde bekire üzülüyorum okumuş etmiş ama kendi başına bi birey olamamış Oabin abileri ne derse onu yapıyor 😁
Senin etrafında gölge çok heralde herkesi karaltıdan ibaret görüyorsun. Merak etme bakanlık nedir nasıl yapılır çok iyi biliyorum. Sadece kurallarla seçim kazandirmişliğim da var 😉 az wiki okuyun her ay bir skandal