Sayın meclis bakanı konuyu acmasaydi halen makamlar boşta olacaktıHerhalde oyuna girmiyorsun çünkü olanlardan haberin yok madem İçişleri bakanı görevini yapıyor bu kadar makam niye boştayıdı
Sayın meclis bakanı konuyu acmasaydi halen makamlar boşta olacaktıHerhalde oyuna girmiyorsun çünkü olanlardan haberin yok madem İçişleri bakanı görevini yapıyor bu kadar makam niye boştayıdı
Hersey hal oluyor merak etmeeeeHerhalde oyuna girmiyorsun çünkü olanlardan haberin yok madem İçişleri bakanı görevini yapıyor bu kadar makam niye boştayıdı
O zaman yapması gereken tam olarak şuydu.Zaten şuanda yaşanan atama probleminin kaynağı şehir kısmına oyuncuların yatırım yapması ve emek vermesidir. Fakat oyunda bir çok yeni oyuncu oluyor bir o kadar da bırakanlar yada geç girenler oluyor bu sebepten dolayı bir çok vali ve belediye koltuğu boş durumda Bu durumda bu makamlar eğer boş kalıyor ve kimsenin atanma rızası yok ise bunun Sorumlusu İçişleri Bakanı değildir. Yani o zaman bu konunun açılmasına hiç gerek yoktu zaten sebebini biliyorsunuz birde gelip burada yorum yapıyorsunuz yapmayın başkanım kim istemez atama olmasın oyuncular maaş alsın makam sahibi olsun. Bu aksaklık İç İşleri Bakanının suçu değildir günlerdir atama yapmak için uğraşıyor ama şehir sekmesinden dolayı atamaları bir türlü bitiremiyor
Biz söylemeden konu açmadan hal olmuyor 5 dk hal etti sözde kimsenin rızasını almadan yani anlayacağın konuyu örtbas etmeye çalıştıHersey hal oluyor merak etmeeee
O zaman yapması gereken tam olarak şuydu.
Atama yapabilmek için oyun içinden oyuncuların rızasına başvuracak, bir çok oyuncu şehir katkisi sebebiyle istemiyorsa oyun içinden ss alıp burada konu açacaktı ki bu problemi çözelim. Yatarak çözülmüyor sorunlar![]()
Nasıl çalışmakta olduklarını görüyoruz ve onları savunmakta olduğunuzdan dolayı da sizden gelen eleştirilere kulak tıkıyorumBaşkan senin beni tanımadığın gibi bende seni tanımam o yüzden herkesle bir tutma. Söylediklerimi türkü tutturmak değilde bir eleştiri olarak almanı beklerdim zira önemli bir koltuğu işgal ediyorsun.sen görevinin gereğini yerine getir emin ol sana helal olsun başkana deyip burda seni savunmazsam bana bunları söyle. O sebeple halen aynı çağrıda bulunuyorum beceremiyorsunuz koltuk işgal ediyorsunuz bırakın.
Sayın TUTUK. Onu bunu boşverde bekire üzülüyorum okumuş etmiş ama kendi başına bi birey olamamış Oabin abileri ne derse onu yapıyorÖyle deme Bekir kankam, parası neyse verirler nasılsa
Öğrenmeye,kuralı uygulamaya ne gerek var![]()
Senin etrafında gölge çok heralde herkesi karaltıdan ibaret görüyorsun. Merak etme bakanlık nedir nasıl yapılır çok iyi biliyorum. Sadece kurallarla seçim kazandirmişliğim da varSayın TUTUK. Onu bunu boşverde bekire üzülüyorum okumuş etmiş ama kendi başına bi birey olamamış Oabin abileri ne derse onu yapıyor![]()
Senin etrafında gölge çok heralde herkesi karaltıdan ibaret görüyorsun. Merak etme bakanlık nedir nasıl yapılır çok iyi biliyorum. Sadece kurallarla seçim kazandirmişliğim da varaz wiki okuyun her ay bir skandal
Yiğidooo sen git davet yap nabiyon burdaOff bekir boş yapmışsın yine![]()
Mesai yarın baslioYiğidooo sen git davet yap nabiyon burda![]()
Bir davetcinin mesaisi olmaz gece 3.32 de bir adam gelir ertesi ay ilk 10 a girer 20 oy katsayisi verir hey yavrum heyMesai yarın baslio![]()
Rüyadami gördün öyle adamıBir davetcinin mesaisi olmaz gece 3.32 de bir adam gelir ertesi ay ilk 10 a girer 20 oy katsayisi verir hey yavrum hey![]()
Madem yanında niye birinci deilsinizYok yanimdalar![]()
Adamlar çok kalabalık rıza babaMadem yanında niye birinci deilsiniz![]()
sinan bende murata üzülüyorum senden büyük ama sen ne dersen onu yapıyorSayın TUTUK. Onu bunu boşverde bekire üzülüyorum okumuş etmiş ama kendi başına bi birey olamamış Oabin abileri ne derse onu yapıyor![]()
Makam olarak büyük olduğundan olabilirmisinan bende murata üzülüyorum senden büyük ama sen ne dersen onu yapıyor![]()
Konuşma senBütün sırrı bozdu bu çocuk ne yapacaz şimdi
@MAGARSUS