İçişleri Bakanı Tarafınca Yapılan Anlık Atamalar Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?

Dostum sen tartışmayi da , konuşmayı da , makarayi da bilmiyorsun, 2. Mesajın muhtemelen küfür, bel altı.
Konuşmayı öğrenince bul beni

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?
Öğretmiştir ya çünkü bunlardan çok gidip dönen oldu sanırım öyle anımsıyorum.

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Dostum sen tartışmayi da , konuşmayı da , makarayi da bilmiyorsun, 2. Mesajın muhtemelen küfür, bel altı.
Konuşmayı öğrenince bul beni
Duyar kasma birader küfür falan yok saçmalama. Senin ettiğin küfürdür ama sende onları burda diyemiyorsun çok edepli bir adamsın ya. Ben seni bulmam eğer sen belanı bulmak istemezsen.

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Secimi kazandirdigin kişiler hayırsız ki , vaktim yok diye işini yapmayan adam 20 saattir burda anlık cevap veriyor
Bak abim hala burdamısın sen. Şimdi polisleri çağıracam bakanlık önünü işgal etme. Gözaltına alınacan. Sonra mahkemeye gidecen. tutuklanacan felan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...