Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?Ben de seni kardeşim olarak görüyorum, cansın kardeşş
Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?Ben de seni kardeşim olarak görüyorum, cansın kardeşş
Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?
Öğretmiştir ya çünkü bunlardan çok gidip dönen oldu sanırım öyle anımsıyorum.Buldum buldum bumerang. Sahi sen niye gururunu ayaklar altına alıp geri döndüydün kral anlatsana öğrensin ahali bişeyler öğretebildin mi taifene önce nasıl gidilir sonra geri nasıl dönülür?
Bozkurt uzaklaş hadi.
sen bakanlığın önünden bile geçmiyorsunAynen bende tebrik ederimhadi siz tebrikleşe durun abim hadi. Al bozkurt @AKTO yuda yanına bakanlığın önünde top oynamayın diye kaçkere dedim size. Başka yere hadi
Gel makamda oturuyorum şuan başkan.sen bakanlığın önünden bile geçmiyorsun
3 gün kala mı geldi aklınaGel makamda oturuyorum şuan başkan.
Sanane başkan. Koltuk benim değilmi. Uzatma hadi.3 gün kala mı geldi aklına
Duyar kasma birader küfür falan yok saçmalama. Senin ettiğin küfürdür ama sende onları burda diyemiyorsun çok edepli bir adamsın ya. Ben seni bulmam eğer sen belanı bulmak istemezsen.Dostum sen tartışmayi da , konuşmayı da , makarayi da bilmiyorsun, 2. Mesajın muhtemelen küfür, bel altı.
Konuşmayı öğrenince bul beni
eskiye göre oyun çok değişiklik göstermiş katsayı felan gelmiş eskiden 1 kişilik oy basıyordum şimdi 10 kişilik basıyorum bu hakkı bize tanıdığı için @BaşkanOnline teşekkürler.Hiç mi birşey sormuyorlar sana bunlar Kaan? Öğret birazcık
Bul beni mademDuyar kasma birader küfür falan yok saçmalama. Senin ettiğin küfürdür ama sende onları burda diyemiyorsun çok edepli bir adamsın ya. Ben seni bulmam eğer sen belanı bulmak istemezsen.
Ne anladığını bilmem de. Sen istifa et bırak hadi
Peki ya ben ? Dile kolay 24 kişilik basiyorumeskiye göre oyun çok değişiklik göstermiş katsayı felan gelmiş eskiden 1 kişilik oy basıyordum şimdi 10 kişilik basıyorum bu hakkı bize tanıdığı için @BaşkanOnline teşekkürler.
İYİKİ VARSIN @BaşkanOnline![]()
Bana bumerangı öğretirsen nasıl geri dönüleceğini olur konuşmayı da makarayı da pek bilen iletişim gurusu.Bul beni madem![]()
önemli olan çokluğu değiş işlevi kardozi bak benim 10 kişilik seçim kazandırıyor.Peki ya ben ? Dile kolay 24 kişilik basiyorum
önemli olan çokluğu değiş işlevi kardozi bak benim 10 kişilik seçim kazandırıyor.
Konu kilit biraz daha katsayılayın…
Bak abim hala burdamısın sen. Şimdi polisleri çağıracam bakanlık önünü işgal etme. Gözaltına alınacan. Sonra mahkemeye gidecen. tutuklanacan felan.Secimi kazandirdigin kişiler hayırsız ki , vaktim yok diye işini yapmayan adam 20 saattir burda anlık cevap veriyor
yoo atamaları yapmış adam anında yapma gibi bir zorunluluğu mu var???Secimi kazandirdigin kişiler hayırsız ki , vaktim yok diye işini yapmayan adam 20 saattir burda anlık cevap veriyor
yoo atamaları yapmış adam anında yapma gibi bir zorunluluğu mu var???