Son taklan pek sağlıklı olmamış kafana bumerang mı geldi. Nasıl da döne döne buldunuz birbirinizi yetişemiyor la kimse hızınızaaaYok sana yaptığımız şamardan tanıyoruz bakıyorum etrafımda seni kim şamarlamışa onu yanıma alıyorum

Son taklan pek sağlıklı olmamış kafana bumerang mı geldi. Nasıl da döne döne buldunuz birbirinizi yetişemiyor la kimse hızınızaaaYok sana yaptığımız şamardan tanıyoruz bakıyorum etrafımda seni kim şamarlamışa onu yanıma alıyorum
Kimle kim bulmuş Allah için örnek verde dinleyelimSon taklan pek sağlıklı olmamış kafana bumerang mı geldi. Nasıl da döne döne buldunuz birbirinizi yetişemiyor la kimse hızınızaaa![]()
Seviyeyi sen belirliyorsan eyvah buranın haline seviyesiz lafını aynen iade ediyorum sanaŞurada iki role play yapıyoruz Akıllıca, gelip bozdun hemen. Ne seviyesiz adamsın sen ogz
Oooo bumerang tayfanın haritacısı sana da merhaba senin taklaların da iyidir.Yırtık dondan çıktın geldin yine dimi , 2 dk müsade ette RP yapalım
Aha burdasınız işte bak çevrene yerde gökte takla atanlar.Kimle kim bulmuş Allah için örnek verde dinleyelim![]()
E tamamda geçen konuşurken öyle demiyordun isimler arasında Mahmut’ta vardı size paranızı verdi mi diyordun onu niye söylemiyorsun köylüAha burdasınız işte bak çevrene yerde gökte takla atanlar.![]()
Oooo bumerang tayfanın haritacısı sana da merhaba senin taklaların da iyidir.
E tamamda geçen konuşurken öyle demiyordun isimler arasında Mahmut’ta vardı size paranızı verdi mi diyordun onu niye söylemiyorsun köylü![]()
He gel gel oyunda değilken anca Mahmut paramı yeşil taşımı hesabımı verirse dönerim hatta küfürlü bir mesaj yazmıştın. Bende sordum oyun paranı verdi mi diyeE tamamda geçen konuşurken öyle demiyordun isimler arasında Mahmut’ta vardı size paranızı verdi mi diyordun onu niye söylemiyorsun köylü![]()
Bunların okuyun okuyun diyeni sensin taklacı hadi bi oku anlayabileceğini düşünüyorum. Sen eğitime kapalı bir birey değilsin yapabilirsinAllah Allah yönetim bize para mı vermiş öyle mi diyor
senin gündüz dağın başında internetin iyi çekmiyor herhalde hadi bakim az koyun otlatmaya paso yatıyorsun maaşından keserimBunların okuyun okuyun diyeni sensin taklacı hadi bi oku anlayabileceğini düşünüyorum. Sen eğitime kapalı bir birey değilsin yapabilirsin
Senin seviyede zeka da sıkıntılıSeviyeyi sen belirliyorsan eyvah buranın haline seviyesiz lafını aynen iade ediyorum sana
emirhan durup durup şu parti isteğini atma adını değiştir@KadirBey. @Fatih Tutuk teşekkürleri alayım
Güttüklerimden hiçbiri senin gibi besili değil de sende hep yanlış sürüyle geziyorsun. Takılmışsın bi bumerang peşinesenin gündüz dağın başında internetin iyi çekmiyor herhalde hadi bakim az koyun otlatmaya paso yatıyorsun maaşından keserim
Gel turan devri başlasın tekraremirhan durup durup şu parti isteğini atma adını değiştir![]()
Siz geri dönmeden önce kimse güldürme işini yapamıyordu bu konuda iyisin bumerang tayfa başı.Senin seviyede zeka da sıkıntılıo yüzden belirlemeye gerek yok. Sen şimdi geç bizi güldür eğlendir hadi. Seriiii
![]()
oooo severiz şu köylüyü aradan çıkart sen az işim var geliyorumGel turan devri başlasın tekrar![]()
38 kere eğitim bitirdim tutuk utan beSelam @Sinan SEVİM 'in diplomasi sahteymis.
Yüksek lisansı eğitim yaparak değil , şirket satın alarak bitirmiş.
Tutklanarak kayyum atanmasını talep ediyoruz.
@BaşkanOnline
38 kere eğitim bitirdim tutuk utan be![]()