FORUM SOHBET ALANI (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Oyun içinden yazdığım her lafı raporluyorsunuz senin gibi birine sövmeden anca o kadar yazabildim kılkuyruk 😂😂😂
oğuz gelin hep birlikte düzeltelim falan yazmışsın kim seninle beraber yola çıkar :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: sana sabah akşam xanax yazıyorum partinede sabırlar diliyorum

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş
@EmirhanB. Kanka Göktürk pence bir şeyler yazmışsin benim kırmızı çizgilerimi biliyorsun olmayacağınıda biliyorsun lütfen aynı yerde adımızı geçirme kanka

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
oğuz gelin hep birlikte düzeltelim falan yazmışsın kim seninle beraber yola çıkar :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: sana sabah akşam xanax yazıyorum partinede sabırlar diliyorum
Senle bile yola çıkan var bumerang döne döne git hadi. Yazdığın hapları iyi biliyorsun sana fayda etmemiş seni bozmuş taklacııııı 😂😂😂

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hayır bide bunu göndermişler savunucu olarak 😃 yeni sistemi kaybedince eleştiyor. Kazanınca hiç sesleri çıkmıyor ama. Sllsksk