Selamin aleykum
-suç liderliğiSelam @Sinan SEVİM 'in diplomasi sahteymis.
Yüksek lisansı eğitim yaparak değil , şirket satın alarak bitirmiş.
Tutklanarak kayyum atanmasını talep ediyoruz.
@BaşkanOnline
Eğwr bunlar doğru ise Yazıklar olsun.-suç liderliği
-çıkar amaçlı parti kurma
-oyuncuları tehdit etme
-atadığı belediyelere karar alarak paraları aktarma
-rüşvet , parti kasası üzerinden belediyelere kara para aktarma
-kendi tarlalarına para aktarma
-ihaleye ve seçimlere fesat karıştırma suçlarıda mevcutmuş
Sinan Sevim hakkında yapılan adli tasarrufu sabır ve sağduyu ile karşılamak, hukukun vereceği her türlü karara saygıyla yaklaşmak ortak sorumluluk olmalıdır. Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir. Başkan online yargısına güvenim tamdır. Mahkeme marifetince suç sabit görülesiye kadar masumiyet esastır.Eğwr bunlar doğru ise Yazıklar olsun.
"Hiç kimse ayrımcılığa, ayrıştırmaya maruz bırakılamayacağı gibi ideolojik, politik ve ekonomik üstünlüğe ya da imtiyazlı bir ayrıcalığa sahip değildir.Sinan Sevim hakkında yapılan adli tasarrufu sabır ve sağduyu ile karşılamak, hukukun vereceği her türlü karara saygıyla yaklaşmak ortak sorumluluk olmalıdır. Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir. Başkan online yargısına güvenim tamdır. Mahkeme marifetince suç sabit görülesiye kadar masumiyet esastır.
Selam @Sinan SEVİM 'in diplomasi sahteymis.
Yüksek lisansı eğitim yaparak değil , şirket satın alarak bitirmiş.
Tutklanarak kayyum atanmasını talep ediyoruz.
@BaşkanOnline
sinandan ilk açıklama gelmişSinan Sevim hakkında yapılan adli tasarrufu sabır ve sağduyu ile karşılamak, hukukun vereceği her türlü karara saygıyla yaklaşmak ortak sorumluluk olmalıdır. Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir. Başkan online yargısına güvenim tamdır. Mahkeme marifetince suç sabit görülesiye kadar masumiyet esastır.
utanır mı hiç sanmam@Sinan SEVİM yapacağınız işe ya,
Şehir kasalarında biriken paralar %10
Kasılan vergi puanları %8
Eğitim puan getirisi 100x den 78x 'e
düşmüş.
Getirdiginiz şu hale bakın.
@Sinan SEVİM yapacağınız işe ya,
Şehir kasalarında biriken paralar %10
Kasılan vergi puanları %8
Eğitim puan getirisi 100x den 78x 'e
düşmüş.
Getirdiginiz şu hale bakın.
Efe Şimşek: “Piyasalarin saglikli isleyisi için gereken her sey yapiliyor. Uygulamakta oldugumuz ekonomi programi kararlilikla devam ediyor.”Efe şimşek
O bumerang tayfanın bayrak tutanı burdaymışoyundan saçma sapan takma isimlerle mesaj atıyor dalga geçmeye çalışıyor raporluyoruz sonuç yok kamil mamil bişeler yazmış bende bundan sonra ufak kurtçuk solucan vs gibi kelimeler yazacam![]()
Siz birbirinizi attığınız taklalardan tanıyorsunuz demioyundan saçma sapan takma isimlerle mesaj atıyor dalga geçmeye çalışıyor raporluyoruz sonuç yok kamil mamil bişeler yazmış bende bundan sonra ufak kurtçuk solucan vs gibi kelimeler yazacam![]()
Geldinmi gıylatacıO bumerang tayfanın bayrak tutanı burdaymış![]()
Yok sana yaptığımız şamardan tanıyoruz bakıyorum etrafımda seni kim şamarlamışa onu yanıma alıyorumSiz birbirinizi attığınız taklalardan tanıyorsunuz demi![]()
Şurada iki role play yapıyoruz Akıllıca, gelip bozdun hemen. Ne seviyesiz adamsın sen ogzO bumerang tayfanın bayrak tutanı burdaymış![]()
O bumerang tayfanın bayrak tutanı burdaymış![]()