Bende malûm darbeden kalmış tanklar vardı mirfede de var kullanırız onları bakımları her ay yapılıyor@AKTO hazırlanbizim tanklar paslanmıştır yavaştan bakıma alalım

Bende malûm darbeden kalmış tanklar vardı mirfede de var kullanırız onları bakımları her ay yapılıyor@AKTO hazırlanbizim tanklar paslanmıştır yavaştan bakıma alalım
Ben o tanklari agustosta kadirlere sattımBende malûm darbeden kalmış tanklar vardı mirfede de var kullanırız onları bakımları her ay yapılıyor![]()
Kayra diledi sende dile bakalım@ARDEN @Y İ Ğ İ T once leto emrah kardesim senden başlayalım seçimi kaybedince bana neden gelip arkadan is çeviriyorsun dedin?
Yigit kardeşim sana gelelim buyuk konuştun secimi kazanirsaniz dile benden ne dilersen demissin galibasözünde dur şimdi
Sen geldin mi gülümKayra diledi sende dile bakalım![]()
Sözünde duruyormusun ki dilesinKayra diledi sende dile bakalım![]()
DurmuyormuyumSözünde duruyormusun ki dilesin![]()
Emek hırsızlığı değil emek veren sadece siz değilsiniz oyun strateji oyunu elbet anlaşmalar olacak sizde anlaşma yapmak istediniz ama nasıl bir duruşunuz varsa kimse sizle anlaşma yapmak istemiyor siz bizi sorgulayacağınıza nerde hata yaptık onu düşünün6 parti iki partiye zorla gücü yetiyorsa onların sorunudur biz hakkımızla çalışıyoruz kazanıyoruz bu tam bir emek hırsızlığıdır 2 ittifak 6 parti birleşmiş 1. Olan ittifaka oyniyorsa yani 2 partiye kabul edilemez biseydir 8 partti ittifakını bozmayacaktiniz 8 parti birlestiya kabul edilemez biseydir ve yönetimden beklentim bu kuralin değişmesi lazım
Bunu sizmi söylüyorsunuz 8 parti ittifakını bozmayacaklardi o zaman bilip bilmeden konusmaEmek hırsızlığı değil emek veren sadece siz değilsiniz oyun strateji oyunu elbet anlaşmalar olacak sizde anlaşma yapmak istediniz ama nasıl bir duruşunuz varsa kimse sizle anlaşma yapmak istemiyor siz bizi sorgulayacağınıza nerde hata yaptık onu düşünün
e senin partin o partilere gidip teklifte bulunmuş ? niye parça parça gelip gidip aynı şeyleri yazıyorsunuz parti yöneticilerinle görüşsene6 parti iki partiye zorla gücü yetiyorsa onların sorunudur biz hakkımızla çalışıyoruz kazanıyoruz bu tam bir emek hırsızlığıdır 2 ittifak 6 parti birleşmiş 1. Olan ittifaka oyniyorsa yani 2 partiye kabul edilemez biseydir 8 partti ittifakını bozmayacaktiniz 8 parti birlestiya kabul edilemez biseydir ve yönetimden beklentim bu kuralin değişmesi lazım
Sen daha komiksin şuan tabi kazanınca havalara girdiniz 6 2 kazanırsınız ancae senin partin o partilere gidip teklifte bulunmuş ? niye parça parça gelip gidip aynı şeyleri yazıyorsunuz parti yöneticilerinle görüşsenesize oy atsalardı kral olacaklardı değil mi alayınız komiksiniz
![]()
Yemin ediyorum artık bunlara cevap vermekten biz yorulduk onlar sormaktan yorulmadı aslında önce bi yöneticilerine sorsalar böyle olmayacake senin partin o partilere gidip teklifte bulunmuş ? niye parça parça gelip gidip aynı şeyleri yazıyorsunuz parti yöneticilerinle görüşsenesize oy atsalardı kral olacaklardı değil mi alayınız komiksiniz
![]()
Ben bilmediğim konu hakkında konuşmam ama anlaşılan sen forumu okumuyorsun hiç bir şeyi bilmiyorsun madem haklısınız yöneticileriniz niye gelip itiraz etmiyor ben söyliyim mi çünkü haklı olduğumuzu biliyorlarBunu sizmi söylüyorsunuz 8 parti ittifakını bozmayacaklardi o zaman bilip bilmeden konusma
biz 1 e 10 da kazandık aziz ne anlatıyon senSen daha komiksin şuan tabi kazanınca havalara girdiniz 6 2 kazanırsınız anca
Bizim yönetim sizi hiç alaka kadar etmez ben itiraz etmiyorum hatırlatma yapıyorum bir ikincisi o zaman 8 parti ittifakını bozmayacaklardi bu iki üç size 6 masa 6 sandalya 1 oda almadıysanız ben alım size hediye edim sizle uğraşamam vakit kaybı çünkü sadece Gine toplanmışlar bir adama karşı çıkıyorlar işine gelmeyince de parti yönetimin itirazda bulunsun diyorlar şaka gibisinizBen bilmediğim konu hakkında konuşmam ama anlaşılan sen forumu okumuyorsun hiç bir şeyi bilmiyorsun madem haklısınız yöneticileriniz niye gelip itiraz etmiyor ben söyliyim mi çünkü haklı olduğumuzu biliyorlar
Zorunami gitttiyav ismi aziz yıldırımmış zaten ne anlatıyom ki ben
Senin bana bişey anlatmana gücün yetmez zatenyav ismi aziz yıldırımmış zaten ne anlatıyom ki ben
Yaw ne desek inanmayacan sen fenerlisin başkanın iki söz söyler körü körüne inanırsınBizim yönetim sizi hiç alaka kadar etmez ben itiraz etmiyorum hatırlatma yapıyorum bir ikincisi o zaman 8 parti ittifakını bozmayacaklardi bu iki üç size 6 masa 6 sandalya 1 oda almadıysanız ben alım size hediye edim sizle uğraşamam vakit kaybı çünkü sadece Gine toplanmışlar bir adama karşı çıkıyorlar işine gelmeyince de parti yönetimin itirazda bulunsun diyorlar şaka gibisiniz