MECLİS SEÇİMLERİNİN İŞLEYİŞİ HK. DUYURU (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
6 parti iki partiye zorla gücü yetiyorsa onların sorunudur biz hakkımızla çalışıyoruz kazanıyoruz bu tam bir emek hırsızlığıdır 2 ittifak 6 parti birleşmiş 1. Olan ittifaka oyniyorsa yani 2 partiye kabul edilemez biseydir 8 partti ittifakını bozmayacaktiniz 8 parti birlestiya kabul edilemez biseydir ve yönetimden beklentim bu kuralin değişmesi lazım
6 partimi? Kim o partiler buraya yazar mısın görelim. Merak ettim. Sizi kim nasıl kandırıyor acaba. Gruplarınızda parti yöneticileriniz size bu işi yapamadıklarını koordine edemediklerini ve hatalarımı anlatmıyor da, 6 parti birleştiler bizi yendiler mi diyor Allah aşkına merak ettim yazın buraya aziz başkan kim o 6 parti

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Yemin ediyorum artık bunlara cevap vermekten biz yorulduk onlar sormaktan yorulmadı aslında önce bi yöneticilerine sorsalar böyle olmayacak
Tek tek geliyorlar ama üyeleri geliyor. Yöneticiler çıkıp burada doğruları konusmuyor. Adamlar kazandı diyemiyor😃 ancak üyelere yalanlar anlatarak buraya gönderiyorlar

Aziz Yıldırım k

Üye
Vatandaş
Yok fenerlisin yok yönetimin gelsin yok Aziz Yıldırım mis
6 partimi? Kim o partiler buraya yazar mısın görelim. Merak ettim. Sizi kim nasıl kandırıyor acaba. Gruplarınızda parti yöneticileriniz size bu işi yapamadıklarını koordine edemediklerini ve hatalarımı anlatmıyor da, 6 parti birleştiler bizi yendiler mi diyor Allah aşkına merak ettim yazın buraya aziz başkan kim o 6 parti
2. Ve 3. ittifak bir olmadinizmi forumda yazanları ben yanlismi gördüm Kadir başkan

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Bizim yönetim sizi hiç alaka kadar etmez ben itiraz etmiyorum hatırlatma yapıyorum bir ikincisi o zaman 8 parti ittifakını bozmayacaklardi bu iki üç size 6 masa 6 sandalya 1 oda almadıysanız ben alım size hediye edim sizle uğraşamam vakit kaybı çünkü sadece Gine toplanmışlar bir adama karşı çıkıyorlar işine gelmeyince de parti yönetimin itirazda bulunsun diyorlar şaka gibisiniz
8 partili ittifak bozulmasaydı, bırak oyun başkanlığını falan, şuan belediyeniz bile olmazdı ama 😃😃

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Yok fenerlisin yok yönetimin gelsin yok Aziz Yıldırım mis

2. Ve 3. ittifak bir olmadinizmi forumda yazanları ben yanlismi gördüm Kadir başkan
Ayrıca sizin partiniz ve ittifakının oyunun en kalabalık partisi ve ittifakı. Buna rağmen ne oy atanılıyorsunuz ne bakan alablıyorsunuz
Ve partimizde asil Türk be Azerbaycan Türk Birliği partiside mevcut. Bizde bunları konuşalım ozaman.😃😃

Aziz Yıldırım k

Üye
Vatandaş
Ayrıca sizin partiniz ve ittifakının oyunun en kalabalık partisi ve ittifakı. Buna rağmen ne oy atanılıyorsunuz ne bakan alablıyorsunuz
Ve partimizde asil Türk be Azerbaycan Türk Birliği partiside mevcut. Bizde bunları konuşalım ozaman.😃😃
Azerbaycan Türk birliği partisi kapandı ve tüm üyeler gitti sadece ben kaldım bende partisiz kaldım teklif geldi kabul etttim

Aziz Yıldırım k

Üye
Vatandaş
Azerbaycan Türk birliği partisinden benden başka kim kaldı söyle bana hadi benden başka kim kaldı oyunda

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bu erende var ya iyice rollenmiş herseye öneri verip duruyor 2.Göktuğ vakasiyla karsi karşıyayız oyun bunu kaldiramayabilir.

Son düzenleme:

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
6 parti iki partiye zorla gücü yetiyorsa onların sorunudur biz hakkımızla çalışıyoruz kazanıyoruz bu tam bir emek hırsızlığıdır 2 ittifak 6 parti birleşmiş 1. Olan ittifaka oyniyorsa yani 2 partiye kabul edilemez biseydir 8 partti ittifakını bozmayacaktiniz 8 parti birlestiya kabul edilemez biseydir ve yönetimden beklentim bu kuralin değişmesi lazım
Milli istiklal kaç parti ile birleşiminden oluştu?

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Milli istiklal kaç parti ile birleşiminden oluştu?
Hayır bunların parti başkanı gruplarında, arkadaşlar yazdıklarınız yanlış rezil ediyorsunuz bizi , savunduğunuz şey cok farklı bişe dese uyarsa bunları keşke. Ve sonuna da eklese evet böyle şeyler mümkün siyaset gereği görüşmeler olur, bende görüştüm Göktürk partisi ile ama bizi tercih etmediler çünkü biz zamanında kimse ile iyi gecınmedik herkese ihanet ettik. Ve ne kadar ihanet eden partiler varsa da partimizde topladık. Bu yüzden seçimlerde sıkıntı çekiyoruz falan dese adamlarını uyarsalar , bu konuşmalar olmayacak burada.

Biri gidiyor biri geliyor 😃😃 bunlar parti gruplarına uğramadan direk foruma giriyor geralde skskksks

Son düzenleme:

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Hayır bunların parti başkanı gruplarında, arkadaşlar yazdıklarınız yanlış rezil ediyorsunuz bizi , savunduğunuz şey cok farklı bişe dese uyarsa bunları keşke. Ve sonuna da eklese evet böyle şeyler mümkün siyaset gereği görüşmeler olur, bende görüştüm Göktürk partisi ile ama bizi tercih etmediler çünkü biz zamanında kimse ile iyi gecınmedik herkese ihanet ettik. Ve ne kadar ihanet eden partiler varsa da partimizde topladık. Bunyğzden seçimlerde sıkıntı çekiyoruz falan dese adamlarını uyarsalar , bu konuşmalar olmayacak burada.

Biri gidiyor biri geliyor 😃😃 bunlar parti gruplarına uğramadan direk foruma giriyor geralde skskksks
Grupta bişe konuşmadılar bugün nedense benden habersiz grup mu kurdular naptılar 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...