Kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama katılıyorum diğer kişi de aynı sözleri söyleyerek destek vermişGöktürk olarak küfürü hiç bir şekilde desteklemediğimizi belirtmek isterim. Yazışmaları bende okudugumu ve üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Ali Ergül kiminle yazışmis?
O yaziştigi kişinin ismi belli ise neden istenmeyen oyuncu ilan edilmemiş?
Burdan Adalet bakanından iki kişinin olduğu bir yazismada neden sadece bir kişi hedef gösterilmiş.
Oyun adı Erbah olan oyuncu ile olan konuşması kardeşimGöktürk olarak küfürü hiç bir şekilde desteklemediğimizi belirtmek isterim. Yazışmaları bende okudugumu ve üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Ali Ergül kiminle yazışmis?
O yaziştigi kişinin ismi belli ise neden istenmeyen oyuncu ilan edilmemiş?
Burdan Adalet bakanından iki kişinin olduğu bir yazismada neden sadece bir kişi hedef gösterilmiş.
Ayrıca platform dışında kadir aydın şahsının, ailevi değerlere ve türlü ağır hakaretler ettiği küfürler de göz ardı edilmişti yine.Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Oyun yönetiminin karışmayacagını dedğim için konu kapanmadı.Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Ayrıca o dönemde adalet bakanı sizde idi neden istenmeyen oyuncu ilan etmediniz. Sorarım sizeŞimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Peki sen telefon konuşmasında kadın başkanımıza ettiğin küfürlere ne demeli ss yok sesli olduğu için ses kaydı suç olduğu için de alınmadıAynı şekilde samet ünal da aynı küfürleri etmişti o zaman istenmeyen oyuncu ilan edecekken geri çevrildi bu denli kişiler kadınlara küfür hakaret edenlerin oyundan uzaklaştırılması gerekiyor kadınlara hakaret küfürü asla kaldıramayız gereken yapılsın !
Aynı şekilde kadın oyuncuya ettiği hakaretlerde mevcut Kadir ve 1-2 kişinin dahaAyrıca platform dışında kadir aydın şahsının, ailevi değerlere ve türlü ağır hakaretler ettiği küfürler de göz ardı edilmişti yine.
İnanırmısın bende aynı soruyu Sevim başkana sordumAyrıca o dönemde adalet bakanı sizde idi neden istenmeyen oyuncu ilan etmediniz. Sorarım size
O zaman zaten banlıydım ben paşasıAyrıca platform dışında kadir aydın şahsının, ailevi değerlere ve türlü ağır hakaretler ettiği küfürler de göz ardı edilmişti yine.
Kadına hakaret eden adamın, Kadın haklarını savunması kadar komiktir hayat bazenAynı şekilde kadın oyuncuya ettiği hakaretlerde mevcut Kadir ve 1-2 kişinin daha
Kime ettim lan adi herif utanmaz ahlaksızPeki sen telefon konuşmasında kadın başkanımıza ettiğin küfürlere ne demeli ss yok sesli olduğu için ses kaydı suç olduğu için de alınmadı
Kardeş aynı parti mensubu idiniz, parti başkanı sendin. Sözün geçmiyorsa bundan bizeneİnanırmısın bende aynı soruyu Sevim başkana sordum
Bu oyunda benim bir kadına hakaretimi küfürümü ispatlamazsanız adam değilsiniz. Hadi buyrunKadına hakaret eden adamın, Kadın haklarını savunması kadar komiktir hayat bazen![]()