İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Adalet bakanı A Y S E G Ü L Başkanimiza gösterdigi duruşunu tebrik ediyorum teşekkür ediyorum 👏👏👏

Yeni Üye
Vatandaş
Toplumumuzun temel değerlerinden biri saygıdır. Ancak burada bir kadına yönelik yapılan çirkin ve aşağılayıcı küfürleri öğrenmek ve şahit olmak cidden utanç verici bir durum. Hiçbir koşulda kimseye hakaret edilmesi kabul edilemez, Özellikle de kadınlara yönelik aşağılayıcı ifadeler asla hoş görülemez.

Kadınlara yönelik her türlü sözlü, fiziksel ve psikolojik şiddetin her zaman karşısında olduğum gibi yaşanan bu durumu kınıyorjm. Oyun yönetiminin gereğini yapmasını bekliyorum.

enginrocks

54.Dönem Bilecik Milletvekili
Vatandaş
Oyun bu sonuçta. Bireysel hırslarını ya da başarısızlıklarını insanlara küfür ederek gizlemeye çalışmak ahlaksızca. Derhal uzaklaştırılması gerekiyor böyle oyuncuların... Bu düzeyli ortamın bozulmasına izin vermeyelim.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Göktürk olarak küfürü hiç bir şekilde desteklemediğimizi belirtmek isterim. Yazışmaları bende okudugumu ve üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Ali Ergül kiminle yazışmis?
O yaziştigi kişinin ismi belli ise neden istenmeyen oyuncu ilan edilmemiş?
Burdan Adalet bakanından iki kişinin olduğu bir yazismada neden sadece bir kişi hedef gösterilmiş.
Kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama katılıyorum diğer kişi de aynı sözleri söyleyerek destek vermiş

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Bir oyun için oyuncuya özellikle bayan arkadaşımıza yapılan bu davranışı kabul etmiyoruz.Etik değerler çerçevesinde oyun oynayacak potansiyeli olmayan bir oyuncunun oyunda durmasının anlamı yoktur,huzur ve moral bozmaktan öteye gidemez.Baskanonline yönetiminin gereğini yapacağına eminiz.Tüm partilerin ve adalet bakanının gösterdiği destek için teşekkürler...

S

Sinan SEVİM

Ziyaretçi
Göktürk olarak küfürü hiç bir şekilde desteklemediğimizi belirtmek isterim. Yazışmaları bende okudugumu ve üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Ali Ergül kiminle yazışmis?
O yaziştigi kişinin ismi belli ise neden istenmeyen oyuncu ilan edilmemiş?
Burdan Adalet bakanından iki kişinin olduğu bir yazismada neden sadece bir kişi hedef gösterilmiş.
Oyun adı Erbah olan oyuncu ile olan konuşması kardeşim

S

Sinan SEVİM

Ziyaretçi
Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Aynı şekilde samet ünal da aynı küfürleri etmişti o zaman istenmeyen oyuncu ilan edecekken geri çevrildi bu denli kişiler kadınlara küfür hakaret edenlerin oyundan uzaklaştırılması gerekiyor kadınlara hakaret küfürü asla kaldıramayız gereken yapılsın !

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Ayrıca platform dışında kadir aydın şahsının, ailevi değerlere ve türlü ağır hakaretler ettiği küfürler de göz ardı edilmişti yine.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun yönetiminin karışmayacagını dedğim için konu kapanmadı.
Benim oradaki söylemim, sevim başkan bana ihraç edin dedi, bende oyun yönetimi ihrac etmemiş ben neden edeyim dedim. Ki konusma tarihleri 1 ay onceye dayandığı için, yönetime de atsanız, 1 ay önce nerdeydınız dıye sorarlar adama dedim. Benı. 1 hafta önceki konuştuklarımı yanlıs carpıtmayalım lütfen. O zaman da sevim başkana dedim , sameti savunmuyorum yaptığını da dogru bulmuyorum diye.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca o dönemde adalet bakanı sizde idi neden istenmeyen oyuncu ilan etmediniz. Sorarım size

Oğuralp.

Yalnız Kurt
Vatandaş
Aynı şekilde samet ünal da aynı küfürleri etmişti o zaman istenmeyen oyuncu ilan edecekken geri çevrildi bu denli kişiler kadınlara küfür hakaret edenlerin oyundan uzaklaştırılması gerekiyor kadınlara hakaret küfürü asla kaldıramayız gereken yapılsın !
Peki sen telefon konuşmasında kadın başkanımıza ettiğin küfürlere ne demeli ss yok sesli olduğu için ses kaydı suç olduğu için de alınmadı

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
49. Dönem Oyun Başkanı
Ya ağzımı bozmayayım diyorum böylesine ince hassas konularda bile gelip burda iftira atıp ortalığı karıştırmaya çalışan şerefsizdir namussuzdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...