İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şu kadın hakları savunucularına bakıyorum da samet olayında bi başkaydılar şimdi başka sırf rakip partinizden biri diye destek veriyoruz algısı yapıp yazıyorsunuz. Bu kadar düşürmeyin kendinizi madem bir haksızlık var madem bir konu savunacaksınız o zaman bazı şeyleri ayırt etmeden yapın. Hak her yerde haktır. Bunun A B’si olmaz. Ama görüyorum ki algı için kendini siper edenler var bence oyunu bi kenara bırakıp bi kendinizi gözden geçirin.
kendi üyeleri yaptığında sesleri çıkmayan adamlar rakip parti üyesinin en ufak hatasında ortalığı yıkıyor 😆

EmirhanB.

😎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kadına küfür var siz kendi aranızda kavga ediyorsunuz yakışıyor mu neden hala ittifakinizi savunmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum 🙂

EmirhanB.

😎
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sevim başkana samette küfür etmişti ve burda bazı arkadaşlar “Buraya niye atıyosun git polise şikayet et hukuk var” diyorlardı noldu şimdi siz savunuyorsunuz hayrola avukat mı kalmadı polis mi kalmadı ?
Sameti sevmem kadina kufur ettiginide bilmiyorum ama adamin savunması cok açık adalet bakani sizdeydi ve istenmeyen oyuncu hakkını kullanabilir bu dogru birşey gel gelelim oynadığımız oyun bebek giydirmecede degil siyaset,stratejiye dayalı bir oyun sizden ayrılan birini kendi partisine alabilir bunda da bir sakınca yok suan konumuz ne samet ne kadirin onu partiye alması suan konumuz bu dantel arkadaşımizin ettigi kufurler

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
S
Sevim başkana samette küfür etmişti ve burda bazı arkadaşlar “Buraya niye atıyosun git polise şikayet et hukuk var” diyorlardı noldu şimdi siz savunuyorsunuz hayrola avukat mı kalmadı polis mi kalmadı ?
İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Sameti sevmem kadina kufur ettiginide bilmiyorum ama adamin savunması cok açık adalet bakani sizdeydi ve istenmeyen oyuncu hakkını kullanabilir bu dogru birşey gel gelelim oynadığımız oyun bebek giydirmecede degil siyaset,stratejiye dayalı bir oyun sizden ayrılan birini kendi partisine alabilir bunda da bir sakınca yok suan konumuz ne samet ne kadirin onu partiye alması suan konumuz bu dantel arkadaşımizin ettigi kufurler
Emirhan kardeşim bak ben demiyorum ki biri öyle dedi böyle dedi ben diyorum ki şuan bir konu var değil mi herkes savunuyor ve güzel bir durum ama bunu sametin konusu açıldığında neden kimse üstüne düşmedi neden şuan ki savunanlar savunmadı ben onu soruyırum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...