Yok be benim senin gibi pati ve kuyruğum yok o yüzden senin dilini pek anlayamıyorumSende pati yokmuydu
Yok be benim senin gibi pati ve kuyruğum yok o yüzden senin dilini pek anlayamıyorumSende pati yokmuydu
yaptigin hareketlere bak utânacağın hareketi yapmaSende pati yokmuydu
Aferin ortaokulYok be benim senin gibi pati ve kuyruğum yok o yüzden senin dilini pek anlayamıyorum
kendi üyeleri yaptığında sesleri çıkmayan adamlar rakip parti üyesinin en ufak hatasında ortalığı yıkıyorŞu kadın hakları savunucularına bakıyorum da samet olayında bi başkaydılar şimdi başka sırf rakip partinizden biri diye destek veriyoruz algısı yapıp yazıyorsunuz. Bu kadar düşürmeyin kendinizi madem bir haksızlık var madem bir konu savunacaksınız o zaman bazı şeyleri ayırt etmeden yapın. Hak her yerde haktır. Bunun A B’si olmaz. Ama görüyorum ki algı için kendini siper edenler var bence oyunu bi kenara bırakıp bi kendinizi gözden geçirin.
Türkçe eksik ?yaptigin hareketlere bak utânacağın hareketi yapma
Düzelttim bak goz eksik?Türkçe eksik ?
Çünkü kadın hakları savunucu rolleri o zaman devreye giriyor ki bu çok yazık.kendi üyeleri yaptığında sesleri çıkmayan adamlar rakip parti üyesinin en ufak hatasında ortalığı yıkıyor![]()
Olum yanlış yazıp düzeltirken ben yazıyorum onu bile bende sorun kılacak kadar gerizekalısın bide düzelttiğini söyleyip gözüme laf ediyorsun harbiden idiotsunDüzelttim bak goz eksik?
Sevim başkana samette küfür etmişti ve burda bazı arkadaşlar “Buraya niye atıyosun git polise şikayet et hukuk var” diyorlardı noldu şimdi siz savunuyorsunuz hayrola avukat mı kalmadı polis mi kalmadı ?Çünkü kadın hakları savunucu rolleri o zaman devreye giriyor ki bu çok yazık.
fırat deneni kadir yollamamıştır ona sözünü geçiremez bu kadir inisiyatif kullanmış kadiri ezmişayaz daha önce geldiğinde zaten öğrenmiştimereni hadi yedik güvendik de fırat gibi bir adamı da yollamazsın
![]()
Fırat kardeşim size direk ayar vermeye geldi ajan falan hikaye. Vergi ayarı çıktı temizayaz daha önce geldiğinde zaten öğrenmiştimereni hadi yedik güvendik de fırat gibi bir adamı da yollamazsın
![]()
İşte bazıları bunu anlamak istemiyorKadına küfür var siz kendi aranızda kavga ediyorsunuz yakışıyor mu neden hala ittifakinizi savunmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum![]()
verdi ayarı çıktı mıFırat kardeşim size direk ayar vermeye geldi ajan falan hikaye. Vergi ayarı çıktı temiz![]()
Sameti sevmem kadina kufur ettiginide bilmiyorum ama adamin savunması cok açık adalet bakani sizdeydi ve istenmeyen oyuncu hakkını kullanabilir bu dogru birşey gel gelelim oynadığımız oyun bebek giydirmecede degil siyaset,stratejiye dayalı bir oyun sizden ayrılan birini kendi partisine alabilir bunda da bir sakınca yok suan konumuz ne samet ne kadirin onu partiye alması suan konumuz bu dantel arkadaşımizin ettigi kufurlerSevim başkana samette küfür etmişti ve burda bazı arkadaşlar “Buraya niye atıyosun git polise şikayet et hukuk var” diyorlardı noldu şimdi siz savunuyorsunuz hayrola avukat mı kalmadı polis mi kalmadı ?
Onun rotunu balansını tüm ayarlarını bozdum kadiiiiiiirFırat kardeşim size direk ayar vermeye geldi ajan falan hikaye. Vergi ayarı çıktı temiz![]()
ne ittifağı abim.Kadına küfür var siz kendi aranızda kavga ediyorsunuz yakışıyor mu neden hala ittifakinizi savunmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum![]()
İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.Sevim başkana samette küfür etmişti ve burda bazı arkadaşlar “Buraya niye atıyosun git polise şikayet et hukuk var” diyorlardı noldu şimdi siz savunuyorsunuz hayrola avukat mı kalmadı polis mi kalmadı ?
Sen sigara bile yakamazsın oğuz. Ne anlatıyon. Seni bilmesek İnanıcaz haOnun rotunu balansını tüm ayarlarını bozdum kadiiiiiiir
Emirhan kardeşim bak ben demiyorum ki biri öyle dedi böyle dedi ben diyorum ki şuan bir konu var değil mi herkes savunuyor ve güzel bir durum ama bunu sametin konusu açıldığında neden kimse üstüne düşmedi neden şuan ki savunanlar savunmadı ben onu soruyırumSameti sevmem kadina kufur ettiginide bilmiyorum ama adamin savunması cok açık adalet bakani sizdeydi ve istenmeyen oyuncu hakkını kullanabilir bu dogru birşey gel gelelim oynadığımız oyun bebek giydirmecede degil siyaset,stratejiye dayalı bir oyun sizden ayrılan birini kendi partisine alabilir bunda da bir sakınca yok suan konumuz ne samet ne kadirin onu partiye alması suan konumuz bu dantel arkadaşımizin ettigi kufurler