Tamam benim balımOziş yaz yaz ama yazdıktan sonra erkekliğin geri kalan %99 luk kısmını kullanıp yazdıklarını silme olurmu tatlım![]()

Tamam benim balımOziş yaz yaz ama yazdıktan sonra erkekliğin geri kalan %99 luk kısmını kullanıp yazdıklarını silme olurmu tatlım![]()
Bir şey anlatmıyorum çünkü anlamıyorsun sensin Oğuzhan sensinYa kardeşim sen ne anlatıyorsun ya
Yaz ban yemedenOhhh arınma gecesi gibi olacak sanırım hissediyorum yarın banko maç vereyim forum sohbette
Şiir okursun kendi kendine artınOhhh arınma gecesi gibi olacak sanırım hissediyorum yarın banko maç vereyim forum sohbette
Kime vereceksinki bir sürü kelle gidecekOhhh arınma gecesi gibi olacak sanırım hissediyorum yarın banko maç vereyim forum sohbette
akrostiş olur mu hocam size okusam <3Şiir okursun kendi kendine artın
Kaç ay önceydi bu mesele merak ettim sadeceKadına hakaret eden boş beleşe gezmesin gerekeni yapacak sizsiniz @BaşkanOnline
Kaç aysa o kadar cezaKaç ay önceydi bu mesele merak ettim sadece![]()
Ayların önemi mi varKaç ay önceydi bu mesele merak ettim sadece![]()
2 seneAyların önemi mi var
Merak ettik, kaç aylıktı meseleAyların önemi mi var
1 ay olmuş, ama bencede haklı . Oguzhanı gram sevmiyorum,ama hak veriyorum.Kaç ay önceydi bu mesele merak ettim sadece![]()
2 ayMerak ettik, kaç aylıktı mesele![]()
Teşekkürler açıklama yapmana gerek yoktu1 ay olmuş, ama bencede haklı . Oguzhanı gram sevmiyorum,ama hak veriyorum.