Çok mu konuştu Ekrem@BaşkanOnline Hocam bunun 2 saati dolmadımı çok konuştu![]()

Çok mu konuştu Ekrem@BaşkanOnline Hocam bunun 2 saati dolmadımı çok konuştu![]()
Böyle çok sevimli oluyorsun ha minnoş seniNoldu ekoşcum ya ne güzel![]()
LilloşBöyle çok sevimli oluyorsun ha minnoş seni![]()
Tabi ki nihai karar sizindir hocamÇok mu konuştu Ekrem![]()
Gönder gelsin kralÇok mu konuştu Ekrem![]()
Maşallah maşallah andımızı oku bakim ezberledin mi senLilloş![]()
Hemfikiriz bu konuda, sametin yaptıklarını uygun bulmuyorum, karar yönetimindir@KadirBey. samet konusunda hem fikir isen oyun yöneticimiz gereğini yapsın kadına hakaret edildiği için aradan zaman geçmesi kadına hakaret edilmediği anlamı gelmez @BaşkanOnline
Maks zeka buna yetiyor senin zaten telefonu da çıkarayım mıMaşallah maşallah andımızı oku bakim ezberledin mi sen![]()
Senin küfür hakaret halkı kin ve nefrete sürükleme suçlarının yanında ben çok mahsum kalırım oğuzhan boşuna sevinme boncuğumGönder gelsin kral![]()
Teşekkür ederim @KadirBey. , sayın yönetim @BaşkanOnline adil ve adaletli davranacağınızdan şüphemiz yoktur , kadına edilen hakaretin süresi yokturHemfikiriz bu konuda, sametin yaptıklarını uygun bulmuyorum, karar yönetimindir
Yakında içeri girecek zaten haftada bir artık kuru ekmek götürürüzSenin küfür hakaret halkı kin ve nefrete sürükleme suçlarının yanında ben çok mahsum kalırım oğuzhan boşuna sevinme boncuğum![]()
Helal sana Pembe teskereSenin küfür hakaret halkı kin ve nefrete sürükleme suçlarının yanında ben çok mahsum kalırım oğuzhan boşuna sevinme boncuğum![]()
@BaşkanOnline aslinda bu oguzhanda halen hakaret edio bunuda istenmeyen oyuncu ilan etmek lazimHelal sana Pembe teskere![]()
Emre bence eski yaşanmışlıkların hatrına susuyorum sende boş yapma@BaşkanOnline aslinda bu oguzhanda halen hakaret edio bunuda istenmeyen oyuncu ilan etmek lazim
Emin ol bende ondan dolayi susuyorum yoksa daha farkli konusucam zor tutuyorum kendimi cok yazip yazip sildim su egoyu birak buranin sahibi gibi davranma en sevmedim insan egolu kibirli insanlardir tahammülde edememEmre bence eski yaşanmışlıkların hatrına susuyorum sende boş yapma![]()
Abi ne olacak bu olayyyEmre bence eski yaşanmışlıkların hatrına susuyorum sende boş yapma![]()
Buranın sahibi ben değilim öyle bir tavrım da yok , silme yazEmin ol bende ondan dolayi susuyorum yoksa daha farkli konusucam zor tutuyorum kendimi cok yazip yazip sildim su egoyu birak buranin sahibi gibi davranma en sevmedim insan egolu kibirli insanlardir tahammülde edemem
2 saati bekleycezAbi ne olacak bu olayyy![]()