Oyuna hapis cezası eklensin diğer başkanonline oyuncularımız bu konu hakkında daha geliştirilebilir bir sistem kurabilir temel fikri ben ortaya attım
Hapis gelsin seni Ramiz dayı yaparızOyuna hapis cezası eklensin diğer başkanonline oyuncularımız bu konu hakkında daha geliştirilebilir bir sistem kurabilir temel fikri ben ortaya attım
JEOEJDOWJXOSNS ben daha politik bir karakter olurumda onu sonra söylerimHapis gelsin seni Ramiz dayı yaparız![]()
KABSMSBMSBDKSBDKJEOEJDOWJXOSNS ben daha politik bir karakter olurumda onu sonra söylerim
Bu ciddi bir konu lütfen oyunumuzun realitesini daha da yükseltmek için çabalıyoruz şurdaKABSMSBMSBDKSBDK
Saygısız işteBu ciddi bir konu lütfen oyunumuzun realitesini daha da yükseltmek için çabalıyoruz şurda
Oyundaki bazı arkadaşlarımız biraz lakaikleşmiş ama bu durumuda çözeceğiz beni oyun başkanı seçin verin yetkiyi görün etkiyiSaygısız işte![]()
+8 oy verdim bileOyundaki bazı arkadaşlarımız biraz lakaikleşmiş ama bu durumuda çözeceğiz beni oyun başkanı seçin verin yetkiyi görün etkiyi
+8 oy verdim bile
-10 bendenOyundaki bazı arkadaşlarımız biraz lakaikleşmiş ama bu durumuda çözeceğiz beni oyun başkanı seçin verin yetkiyi görün etkiyi
Müebbet hapis EKPXJSOSNZOWNSOZNSOSN-10 benden
Yiğit yeğenim gider ayak tutuklatırım seni bak-10 benden
2 günlük ömrün kaldı mehmet amcaYiğit yeğenim gider ayak tutuklatırım seni bak![]()
Mehmet abi seni beni cebinden çıkartır ne diyon2 günlük ömrün kaldı mehmet amca2 günde kağıdı imzalayamazsın
BencedeYönetim kısa sürede bu güncellemeyi getirse iyi olur
Hem eski ban yiyin arkadaşlar eski dosyası aça bilriz ve mahkeme kura bilirizBencede