Seni cıkartırda beni çıkartamaz sihirbazmı bu adamMehmet abi seni beni cebinden çıkartır ne diyon
Seni cıkartırda beni çıkartamaz sihirbazmı bu adamMehmet abi seni beni cebinden çıkartır ne diyon
Oyunda Ceza evinde çürümekte varmışİsmi ne olsun istersiniz
BaşkanOnline E Tipi Kapalı
BaşkanOnline F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı
BaşkanOnline Açık Ceza İnfaz
Seni şapkadan bile çıkartırSeni cıkartırda beni çıkartamaz sihirbazmı bu adam
JEODMXOWMXOSNWOXNOENDOENDOSNS ABİ BU NE SJOSNEDJDOSJSOSNSONDEİsmi ne olsun istersiniz
BaşkanOnline E Tipi Kapalı
BaşkanOnline F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı
BaşkanOnline Açık Ceza İnfaz
Keske hersey okadar kolay olsaSeni şapkadan bile çıkartır![]()
Onun için zor denen bişey yokKeske hersey okadar kolay olsa![]()
Yüceltme herkesi Yüksek biri deil oOnun için zor denen bişey yok![]()
Onu benden iyi tanıyacağını sanıyorsan yanılıyorsun dostumYüceltme herkesi Yüksek biri deil o
SakınJEOEJDOWJXOSNS ben daha politik bir karakter olurumda onu sonra söylerim
WNODJSOWNXOSNW
Metin palastan farkı yok onundaOnu benden iyi tanıyacağını sanıyorsan yanılıyorsun dostum
Demekki Mehmet abide bir efsaneMetin palastan farkı yok onundaiyi tanıyorum
Palasa efsane diyenide ilk defa görüyorum fos palas oDemekki Mehmet abide bir efsane![]()
İkiside efsane insanlar dostum insanları oyunla değil karakteriyle kabul etmen gerekiyorPalasa efsane diyenide ilk defa görüyorum fos palas o
Mehmet amca efsane haklısınİkiside efsane insanlar dostum insanları oyunla değil karakteriyle kabul etmen gerekiyor
Metin Palasta öyleMehmet amca efsane haklısın
O kimmmMetin Palasta öyle
Sen niye çıldırdın amca birsey demedimki@Y İ Ğ İ T seni çiğ çiğ yerim yeğen varya bugüne kadar ağzımı açıp bişey demedim saygımı korudum ama @agitbaşkan gibi değerli oyunculara sor işte beni bak cevabını nasıl alıyosun zjsjsjsjsjsjjsjssjjs eğer kafaya bi takarsam varya efsane mehmet amca olarak tabela yaparım burda ama böyle huzurluyum tamam mı gardaş![]()