2019 Play Store'da öyle yazıyorOyunun ilk kuruluş yılı kaç harbi.
2019 Play Store'da öyle yazıyorOyunun ilk kuruluş yılı kaç harbi.
2 bin de sakal traşını iyi olma primi evetEli yüzü düzgün adamsın 6 bin az vermişler ben olsam 8 verirdim reis
Allahtan tipe göre vermiyolar herkese eşit başkanımEli yüzü düzgün adamsın 6 bin az vermişler ben olsam 8 verirdim reis
Kimim yedeğiydin başkanım ayıptır sormasıYedek subaylık candır![]()
2019 kuruluş 2022 de devraldı başkan teknoloji2019 Play Store'da öyle yazıyor
Ferhat ta vardı o zamanlar ne günlerdi hocamOnu Mahmut bile unutmuştur![]()
Sakal tıraşı önemli düzenli tıraş olana her ay 1k ek gelir fırsatı2 bin de sakal traşını iyi olma primi evet
2021 de oynuyodum okadarda değil2020 den beri devam eden dede varmı içinizde itiraf vakti yaşı çıksın ortaya![]()
2019 da resmiyet 2020 galiba bende bilmiyorum snnsnsnOyunun ilk kuruluş yılı kaç harbi.
Durmazmisin ??bana küfür edene ben gül mü vereceğim, şahsıma partime küfür edilirse boş durur muyum sizce?
Neden dursun?Durmazmisin ??
Burası oyun içi konuları ihbar hattı değil zaten oyun içi raporlardan işlem yapıldı.@BaşkanOnline Adam herkese özel olarak saplarım yazdı gereği yapılacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 21436
Yine aklıma geldi zamanında sizin gruplarınızda da edilen küfürler için arkadaşlarına uyarılarda bulunsaydın keşke. Oğuzhan edince sorun olmuyor mu yoksa ?Küfür kadın veya erkeğe ne konuşulda edilirse edilsin yanlıştır. Attıklarınızı okudum ne zamanında bana edileni ne de bunları asla tastik etmiyorum. Partim olarakta etmeyeceğiz. Dik durşunuz için tebrik ederim birkaç arkadaş özelden yazıp partimize gelmek istediklerini söyledi kapımızın her zaman açık olduğunu belirttim.Hepinizi partimize özel olarak davet ediyorum![]()