neresinde laBen de Bursadayım
Orhangazineresinde la
oo ben Osmangazideyim kankiOrhangazi
He yav artık bi kaybolun gidinde oyuna huzur gelsin Magarsusu da al onu bırakma burdaGerçekten mahmut hakli oyunda gevşeme var su çeri çöpü, çoluk çocuğu temizlemek lazım artık bu oyundan![]()
Elinde kanıtın olmadan konuşma o zaman, artistGel söv bekliyorum burdayım
Olsun orasıda vatan toğrağıoo ben Osmangazideyim kanki
Osmangaziye gel seni çay içmeye davet ediyorum. Hem geçen forumda geçen aramızdaki diyaloğu hallederizOrhangazi
Mesajını sildigin için kanıtlayamiyorum ama sorun değil adam olsaydın silmezdin zatenNerde demişim sana or evladı diye utanmaz yalancı? Şahsına sovdugum kıl kuyruğa bak hele
tabiki kanki merkeze yolun düşerse beklerim çayımı çorbamı içOlsun orasıda vatan toğrağı![]()
Oooo tamam anlaştıkOsmangaziye gel seni çay içmeye davet ediyorum. Hem geçen forumda geçen aramızdaki diyaloğu hallederiz![]()
Tamam bi ara tg den haberleşelimtabiki kanki merkeze yolun düşerse beklerim çayımı çorbamı iç
Bi çay date lazımOooo tamam anlaştık
Dedecim şuan kac tane eski uye varsa hepsi bizden çıkma magarsusla oyuna biz yon verdikHe yav artık bi kaybolun gidinde oyuna huzur gelsin Magarsusu da al onu bırakma burda
olur reis Denizbey26 tgTamam bi ara tg den haberleşelim
Ama çay olmaz white mocha ya ne dersin?Bi çay date lazım
Dedecim şuan kac tane eski uye varsa hepsi bizden çıkma magarsusla oyuna biz yon verdikdünkü adamlar lütfen yorum yapmasın
Emirhancigim ne kadar eskisin sen?Dedecim şuan kac tane eski uye varsa hepsi bizden çıkma magarsusla oyuna biz yon verdikdünkü adamlar lütfen yorum yapmasın
Abileri kaçınca buralardan işte bunlarda kendilerini ezik görmemek için sağa sola mavi boncuk dağıtıp buralarda tutunmaya çalışıyorlar. Yancılar siziEmirhancigim ne kadar eskisin sen?