saçma saçma konuşuyorsun okadarını okudum bir mana bulamadım laflarına
mahmut bey bayramda bari rahat durun diye içten içten şuan içleniyodur yiğit. adama huzur ver artıkDoğruları konuşmak zorunuza gidiyor mahmut bey bile haklı buldu kapatmadı senin demenle kapatılmıyor maalesef
Bulamazsın tabi o zeka yok sendesaçma saçma konuşuyorsun okadarını okudum bir mana bulamadım laflarına
benlik ne suç var bir söyle merak ettimHep kendi suçunuzu bize yüklemeyin
Valla o laflar sizde ona ne diyelim sizmi toplicaksiniz ozamanuslübsuz laflarını topla kendi yoluna git boş muhabbetlerine gerek yok boşa meşguliyet ettiriyorsun bir manası yok yani
Sana demedim Denize diyorumbenlik ne suç var bir söyle merak ettim
ne diyon sen banaSana demedim Denize diyorum
Var var yalan dolanAnca küfür ederler başka yapacağı işleri yok mu?
ÇıkamadıkkiAma bu mağduriyeti yiyenler hala partide durabiliyor oda ayrı bir konu da neyse![]()
senin gibi birine harcadım zamana yazık neyse küçüktür diyorum gençlik heycanı birşey yaptım sananlardansın birşey olmadı by byValla o laflar sizde ona ne diyelim sizmi toplicaksiniz ozaman
"Harcadım zamana" değil. " Harcadığım zamana"senin gibi birine harcadım zamana yazık neyse küçüktür diyorum gençlik heycanı birşey yaptım sananlardansın birşey olmadı by by![]()
Olucak değil olacak @KadirBey. Değil mi sn tdk bakanı kadir beyimÇok ban olucak gene bayramda yapmayın bari![]()
Farketmez iksiide olurr