Sinan sevimin baskısı ve tek adam rejimini şahsen kınıyor ve direnişe her zaman destek olurum

Ayıp ya bu kadar mı düştünüz ailevi değerlere gelcek kadarDeğerli Başkanlarım abilerim ablalarım
Bugün parti yönetimimizin Hepsi asil türkten olduğu için hiç birimiz kabullenemedik bu durumu çünkü onların sözünü dinlemek istemedik ben bu duruma karşı geldiğim için ailevi değerlerime kadar küfür edildi benim gram küfür etmememe rağmen bütün değerlerime küfür eden milli istiklal yönetimindeki şahıs sadece bana deil bir sürü insanlara küfür ettiler olayı soranlara karşı sanane demeleride ayrı bir yolsuzluk 2 3 ayımı bunlarla feda ettiğim için çok üzgünüm bütün milli istiklal üyelerine sesleniyorum Bugün bana yapılan yarın size yapilir lütfen bunu bilerek ederek milli istiklalde kalınız
Sessiz Kalmayınız Lütfen
Hesabı sorulacak [milli istiklal]
PUEKKEJDKDJDUHRKDJJ
Siz haklısınız bunlar kötü aynen xDSiz insan gibi soru sormadınız, sorana açıkladık. siz kendi aklınızca sinan partiyi devretti diye isyan çıkarmaya kalktınız burdaki insanları gerizekalı sanmayın. neyin peşinde olduğunuzu biliyorum. Bu karar Yönetim kararıdır gereken duyuru dün gece genel sohbette size yapıldı. Siz karara karşı çıkarken direniş isyan adı altında grup açıp gruptaki herkese partiyi ele geçirmeye çalışıyorlar şeklinde mesaj atarsanız size karşı tepkimiz değişir. Kendi partimi ele geçirmeye çalışıyormuşum güya ahhahshsha.
ortada hak savunmak olduğunu sanan insanlar olacak hak böyle savunulmaz. soru sorarsan cevap alırsın DİRENİŞ diyerek partinin istikbalini sarsarsan O zaman böyle tepki alırsın. zoruna gitmesin, ayaklandırmaya çalıştığın insanlar hala duruyor bizimle neden? insan gibi sorana insan gibi açıkladık
He ya adam haklı yapmayın partizanlık yazıkSinan sevimin baskısı ve tek adam rejimini şahsen kınıyor ve direnişe her zaman destek olurum![]()
Ne partizanlığı kardeşim haksızlık ve baskının sadece oyunda değil her yerde karşısındayım bunun partizanlıkla alakası nedirHe ya adam haklı yapmayın partizanlık yazık