GÖLGE OYUNLARI (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Etti ama iste kural ihlali ayan beyan var. Cikis yapamadiginiz yerde kendinizi attirmak cok acik net dusuncenizi beyan ediyor ama bu iyi taktik @EKREM de tutmamisti ama simdi tutma ihtimali vardi @BaşkanOnline bir uyari alinmisti sanirim bakarmisinizzz luttfeen
Yok çıkış serbestken çıkmışlar ben liste yaparken baktım 3-4 tanesi kendi istegiyle ayrılmıştı başkanım. 😂

Katliamm

Üye
Vatandaş
Peki ya ondan sonrasında vahap kendi isiniz hallolduktan sonra içimizden birine 1 gün yazdınız mı parti kapandıktan sonra herkese mesajlar atmalar herkes nosunu atsın yönetime alıyorum bunlar hoş mu sence neyse bu konuyu buraya taşımak istemiyorum.
Senin için yalvardim eymen parti isinide halledecektik biz sattik olduk canın sağolsun

B E S O

Hürriyet Kurucu Bsk. / 53.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Senin için yalvardim eymen parti isinide halledecektik biz sattik olduk canın sağolsun
Sattınız falan öyle bisey demiyorum ama sizin de hatalarınız var her şeyi söyleyemem burada 😀
Önemli değil sonrasında o yaşananların bana ertesi gün bi yazmanı pardon demeni beklerdim kırgınım sadece ha önemli değil canın sağ olsun sorun yok 😀

Katliamm

Üye
Vatandaş
Sattınız falan öyle bisey demiyorum ama sizin de hatalarınız var her şeyi söyleyemem burada 😀
Önemli değil sonrasında o yaşananların bana ertesi gün bi yazmanı pardon demeni beklerdim ha önemli değil canın sağ olsun sorun yok 😀
Grup orada mesajlar ortada uyeler burada soylesinler kaç defa dilemisim senden özür

U S K A

Üye
Vatandaş
Sen düşünüyorsun işte fkfkfkfk. Peki siz farklı bir ittifaktayken 10 vekili bulamamış bir parti olarak başka bir partinin bakanlık adayını desteklerken seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendireceğini düşünemediniz mi ittifakınıza oy atmak zorundaysanız neden bakanlık seçimlerinde başka ittifaktan adayları desteklediniz. Burada gelip bol keseden konuşmak kolay Adalet peşindeyseniz siz neden adil değildiniz siz neden küfür eden bir adamın affına ses çıkarmadınız siz neden önce kendinize bakmayıp gelip burada bizi eleştirme cüretine kapılıyorsunuz.
Bakanlık seçimiyle ilgili şeyleri yönetin açıklığa kavuşturdu ne kadar farkındasınız acaba

M O N C H U G

Kızılelma
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen düşünüyorsun işte fkfkfkfk. Peki siz farklı bir ittifaktayken 10 vekili bulamamış bir parti olarak başka bir partinin bakanlık adayını desteklerken seçim sonuçlarını doğrudan ilgilendireceğini düşünemediniz mi ittifakınıza oy atmak zorundaysanız neden bakanlık seçimlerinde başka ittifaktan adayları desteklediniz. Burada gelip bol keseden konuşmak kolay Adalet peşindeyseniz siz neden adil değildiniz siz neden küfür eden bir adamın affına ses çıkarmadınız siz neden önce kendinize bakmayıp gelip burada bizi eleştirme cüretine kapılıyorsunuz.
Kuralları okudun dimi 50 kere söyledi yönetim bu konuyu size😀
Al bu konudaki eski mesajlarıda okuyun
Thread 'Oyun başkanlığı seçim itirazı' https://forum.baskanonline.com/threads/oyun-baskanligi-secim-itirazi.12379/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...