55. DÖNEM OYUN BŞK. SEÇİMİ İÇİN İTTİFAK ADAYLARI BURADAN TOPLANACAKTIR. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Ya bisi sorucam @BaşkanOnline oyunda ozel alnlarda yada baska bir yerde kadina edilen kufur hakaret oyun bani yada istenmeyen oyuncuya dogru gidiyordu ki hakliydiniz simdi bu baya erkekce olmus yuzune yuzune soylenmis hemde ulu orta. Guzel guzel de simdi bu arkadas hala burada hala yaziyor hala erkeklik tasliyor oylemi. Ve yaverleride bunun dediklerine guluyor. Simdi sadece forumda bir kac gun susar degilmi bu arkadas.

A M İ R A L

Üye
Vatandaş
Ya bisi sorucam @BaşkanOnline oyunda ozel alnlarda yada baska bir yerde kadina edilen kufur hakaret oyun bani yada istenmeyen oyuncuya dogru gidiyordu ki hakliydiniz simdi bu baya erkekce olmus yuzune yuzune soylenmis hemde ulu orta. Guzel guzel de simdi bu arkadas hala burada hala yaziyor hala erkeklik tasliyor oylemi. Ve yaverleride bunun dediklerine guluyor. Simdi sadece forumda bir kac gun susar degilmi bu arkadas.
Çok doğru bir tespit katılıyorum ama oyun yönetimi belki bir kaç sıkıntı görmüştür sistemde ama en yakın zamandan eski sistem döner inşallah

BİLGEM GÖKTÜRKS

Üye
Vatandaş
Çok doğru bir tespit katılıyorum ama oyun yönetimi belki bir kaç sıkıntı görmüştür sistemde ama en yakın zamandan eski sistem döner inşallah
Sistemle hic alakasi yok suan burayi okuyormusunuz siz kendi uyemede diyorum cok sacma bir tartisma olmus evet onun dedikleride dogru degil ama bu kadar asaglik kelimeleri kullanicaklar ve hala burada kalicaklar @Sevim AYDIN gel baskanin yada onay merciin cok guzel konusmus bunada bir bananee de.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Tam olarak talebi anlayamadık acıkcası.
Konu ile bağlantıyı da anlayamadık.
Raporlara bakılacak, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...