Devam keVallaha daha ağır konuşurum da bakma forumda kiler de bıktı ama napayım sizin gibi ibnelere böyle kelimeler yakışıyor
Devam keVallaha daha ağır konuşurum da bakma forumda kiler de bıktı ama napayım sizin gibi ibnelere böyle kelimeler yakışıyor
Pompa keDevam ke
Başkanım yeterPompa ke
Çok doğru bir tespit katılıyorum ama oyun yönetimi belki bir kaç sıkıntı görmüştür sistemde ama en yakın zamandan eski sistem döner inşallahYa bisi sorucam @BaşkanOnline oyunda ozel alnlarda yada baska bir yerde kadina edilen kufur hakaret oyun bani yada istenmeyen oyuncuya dogru gidiyordu ki hakliydiniz simdi bu baya erkekce olmus yuzune yuzune soylenmis hemde ulu orta. Guzel guzel de simdi bu arkadas hala burada hala yaziyor hala erkeklik tasliyor oylemi. Ve yaverleride bunun dediklerine guluyor. Simdi sadece forumda bir kac gun susar degilmi bu arkadas.
Sistemle hic alakasi yok suan burayi okuyormusunuz siz kendi uyemede diyorum cok sacma bir tartisma olmus evet onun dedikleride dogru degil ama bu kadar asaglik kelimeleri kullanicaklar ve hala burada kalicaklar @Sevim AYDIN gel baskanin yada onay merciin cok guzel konusmus bunada bir bananee de.Çok doğru bir tespit katılıyorum ama oyun yönetimi belki bir kaç sıkıntı görmüştür sistemde ama en yakın zamandan eski sistem döner inşallah
Onay mercii buraya da yazar rahat ol beklemede kal.Sistemle hic alakasi yok suan burayi okuyormusunuz siz kendi uyemede diyorum cok sacma bir tartisma olmus evet onun dedikleride dogru degil ama bu kadar asaglik kelimeleri kullanicaklar ve hala burada kalicaklar @Sevim AYDIN gel baskanin yada onay merciin cok guzel konusmus bunada bir bananee de.
Dort gozle bekliyorum. Simdi siz bu konularin savunucususunuz ya dogruluk timsali bence cinsiyet ayrimciligi yapmayin burada sizin herseye dediginiz sanane yada bananenizi gormek istiyorum .Onay mercii buraya da yazar rahat ol beklemede kal.
Tam olarak talebi anlayamadık acıkcası.Ya bisi sorucam @BaşkanOnline oyunda ozel alnlarda yada baska bir yerde kadina edilen kufur hakaret oyun bani yada istenmeyen oyuncuya dogru gidiyordu ki hakliydiniz simdi bu baya erkekce olmus yuzune yuzune soylenmis hemde ulu orta. Guzel guzel de simdi bu arkadas hala burada hala yaziyor hala erkeklik tasliyor oylemi. Ve yaverleride bunun dediklerine guluyor. Simdi sadece forumda bir kac gun susar degilmi bu arkadas.