Bu oy katsayısının toplamını da yazar mısınız 

Ben düzeltmesini söyledim ve adam gibi bakmasını zaten boş iddiada bulunmuş elinde patlayacak Onun için yorum bile yapmadım yani sadece düzeltmesini söyledim bir işi adam akıllı yapsınSende düşünmeden yazma istersen o an öyledir şimdi değişmiştir. Biraz düşünerek muhalefet olun
İsmail yine düşünmeden yazdın biraz mantık ve düşünceye davet ediyorum. Forumda 1 yazı yazdığında 15 dakika içerisinde düzenleyebilirsin sonra düzeltemezsin. O yüzden sende adam akıllı kuralları öğren sonra gel millete laf at daha fazla rezil olmadan konuyu kapatBen düzeltmesini söyledim ve adam gibi bakmasını zaten boş iddiada bulunmuş elinde patlayacak Onun için yorum bile yapmadım yani sadece düzeltmesini söyledim bir işi yapsın adam akıllı yapsın
Sırf olay büyümesin diye konuyu kapatıyorum emin ol rezil olmamİsmail yine düşünmeden yazdın biraz mantık ve düşünceye davet ediyorum. Forumda 1 yazı yazdığında 15 dakika içerisinde düzenleyebilirsin sonra düzeltemezsin. O yüzden sende adam akıllı kuralları öğren sonra gel millete laf at daha fazla rezil olmadan konuyu kapat
Hm okSırf olay büyümesin diye konuyu kapatıyorum emin ol rezil olmam
Olayı ve dediğini anlamadım ben ne alaka ?Etti ama iste kural ihlali ayan beyan var. Cikis yapamadiginiz yerde kendinizi attirmak cok acik net dusuncenizi beyan ediyor ama bu iyi taktik @EKREM de tutmamisti ama simdi tutma ihtimali vardi @BaşkanOnline bir uyari alinmisti sanirim bakarmisinizzz luttfeen
Hiic adini demeden gecemiyom salla senlik bisi yokOlayı ve dediğini anlamadım ben ne alaka ?
Bayram şeysi ya, devamlı el öpüyorum elO değilde @KadirBey. Ordinaryüs oldum bi tebrik bekledim yoksun nerdesin sen ya
Etiketlemezsen memnun olurum bilgem başkanım. Sonra hiç olmadık bi konuda haberimiz olmadan hasım sahibi olmayayımHiic adini demeden gecemiyom salla senlik bisi yok
Köyün İhtiyar heyetinide gördün müArkadaşlar bakın 12 sayfa tartışma olmuş. Son bir kaç el kaldı, köydeki ihtiyarların da elini öpünce bakacam yazılara. Son kararları vericem bekleyin. Dövüşmen tamam mı.
Batak atıyorlar. Gözleri de görmüyor. Maça ya kupa diyorlar skskskskKöyün İhtiyar heyetinide gördün mü
Ki ayrı yazılacakHe bize neneden atladinki simdi sen bence sen salon hanfendisisin yapmazsin bole seyler
Olmadik konumu aaa sizle basladi cin olmadan adam carpma konulari lutfen. Simdi sizle.baslayan ideolojiyi biz surdurelim dedik.Etiketlemezsen memnun olurum bilgem başkanım. Sonra hiç olmadık bi konuda haberimiz olmadan hasım sahibi olmayayım![]()
Tamam. Ama geciceksin bence bu isleri . Neyse .Ki ayrı yazılacak
-şimdi
-hanımefendi
-yapamazsın
-böyle
-şeyler
Rica ederim![]()
Hangi konu yine neyi başlatmışım.Olmadik konumu aaa sizle basladi cin olmadan adam carpma konulari lutfen. Simdi sizle.baslayan ideolojiyi biz surdurelim dedik.
Tek bir şey söyleyeceğim oy katkılarını adam gibi bak benim oy katkım 9
Tamam boşşşş insan işler sekmesine geri dön lütfenTek bir şey söyleyeceğim oy katkılarını adam gibi bak benim oy katkım 9
En azından seninle atışırken eğleniyordum bunlar laf anlamıyor yaw espri de yok kıymetini anladımBayram şeysi ya, devamlı el öpüyorum el![]()
Hesap makinesi bunlar boş insanlar uğraşma dedi onu dinliyorumBu oy katsayısının toplamını da yazar mısınız![]()
-geçeceksinTamam. Ama geciceksin bence bu isleri . Neyse .