A Takımı (4 Kişi İçeride)

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
Sözlerime bir dönem bize gerçeklerin tüm şeffaflığıyla meydana çıktığı bir programı hayata geçiren rahmetli Gazeteci & Yönetmen "Savaş AY" büyüğümüzü anarak ve onun açtığı yolda gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi huyu vardır diyerek muhabbete girmek istiyorum..

Bilindiği üzere bugün Altın Ok Partisi Eş Genel Başkanı @KadirBey. (Kadir Aydın) ın geçen aylara nazaran bu ay düşen performansından ötürü bir serzenişte bulundum ve süreç #KADİRBoykot'a kadar uzadı kısa sürede hatrı sayılır bir kitleye ulaştık..

Ancak bir isim var ki ortaya bir iddia attı ve dedi ki "Kadir sizi sevmiyor mecburiyetten orada" ortaya attığı bu iddianın sebebini sorduğun da bana "Aranızda sorun ne ise kadir sizden memnun değil yakındangöreceksiniz bunu zaten
" Diyerek iddiasını kuvvetlendirir türden bir çıkış sergiledi... Bu arkadaş @sakaahmet3419 ta kendisidir..

Şimdi buyurun er meydanına
@KadirBey. @sakaahmet3419

Güreşin şurada da görelim gerçekten mecburiyetmidir seni bizimle tutan, yoksa kıskançlık mı var ortada..

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Kadir bizimle sıkıntın varsa açık konuşacaksın yoksa altınoku boykot ederiz iş büyür gidip başkalarına birşeyler anlatma giderim Sinan’ın partisine rahatıma bakarım üyelerini küçümseme partinle ilgilen son uyarı !

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Kadir bir ben bir hepiniz bir biz bir her yere darbe yaptınız gözü bizim partiye mi diktiniz bırakın cunta işlerini murat ünlü kalemin kırıldı

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Kadir bizimle sıkıntın varsa açık konuşacaksın yoksa altınoku boykot ederiz iş büyür gidip başkalarına birşeyler anlatma giderim Sinan’ın partisine rahatıma bakarım üyelerini küçümseme partinle ilgilen son uyarı !
Kadir suriyeden geliyor urfada buluşuyoruz adana otobüsine binip copy centera geliyor fatihi de çağırıyoruz fatihin boğazına faber castell i dayayıp seni izlemesi için zorluyoruz kadir de gerekeni yapıyor