Hmmm anladım gene kaybedersiniz sorun değil hayırlı olsunNeden olmasın Altın ok şikayetleri konular mevzular onu rahatsız etmiş
Hmmm anladım gene kaybedersiniz sorun değil hayırlı olsunNeden olmasın Altın ok şikayetleri konular mevzular onu rahatsız etmiş
Adam Adam..Sizin gibi kardeşlerim oldugu sürece bizi iç savaş ile de yıkamayacaklar. Buna müsade etmeyeceğiz @Murat Ünlü @Fatih Tutuk @EKREM @MAGARSUS
Ozaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınızAdam Adam..
Hesap verdi verdi@Murat Ünlü kadirin yargılanmasını talep ediyoruz
#kadiraydınyargıdahesapversin
Valla sen benden daha hakimsin konularaOzaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Vay vay isyan yaptılar heeOzaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Ben istemedim sana yanlış izah etmişler ben dedim ki 6 dönem beni aday gösterin ordan Bekir dediki yok illada sıra bizde dedi anlaşamadıkOzaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Tabi öyledir burada konusmadiginiz cümleyi arka planda kullanmayınBen istemedim sana yanlış izah etmişler ben dedim ki 6 dönem beni aday gösterin ordan Bekir dediki yok illada sıra bizde dedi anlaşamadık
@O A B İ canım Aslı nedir bunun şakacı Ahmet bey birşeyler söylüyor varsa söyle bu altınoku batıralım seriden beni aday yapalımTabi öyledir burada konusmadiginiz cümleyi arka planda kullanmayın
Sizin kadar görmedim bir oyun için kırk takla attınız@O A B İ canım Aslı nedir bunun şakacı Ahmet bey birşeyler söylüyor varsa söyle bu altınoku batıralım seriden beni aday yapalım
Bu taklacı muratla Oğuz’un yan çarı senmisin ne kadar kuşçu varsa hepsi burda maşallahSizin kadar görmedim bir oyun için kırk takla attınız
Ben kimsenin birşeyi değilim ama siz olmuşsunuzBu taklacı muratla Oğuz’un yan çarı senmisin ne kadar kuşçu varsa hepsi burda maşallah
40 olmadı , 35 şuanSizin kadar görmedim bir oyun için kırk takla attını
Telagram da söylediklerini burada söylesene kanki bu kadar neden çekiniyorsun söyle hepsini yüzüne40 olmadı , 35 şuan
Adin partisi adaylığını istemedierini yeni parti kuracağını söyle o masada anlattığını burada anlat40 olmadı , 35 şuan
Adin partisi adaylığını istemedierini yeni parti kuracağını söyle o masada anlattığını burada anlat
Konu ne kankam@O A B İ canım Aslı nedir bunun şakacı Ahmet bey birşeyler söylüyor varsa söyle bu altınoku batıralım seriden beni aday yapalım
Kadir içmiş içmiş sarhoşken dert yanmış Ahmet’i ben sanmış herhaldeKonu ne kankamGram anlamadım