A Takımı (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kanka, Adin partisini istemiyorum ve desteklemiyorum. Sizin arkanızdan iş çeviriyorum🤣🤣
Anaaa dolandırıldık laa.
O zaman daha ittifakı kurmadan anlasmada kalem oynatmadan neden Adin İktidara dedin fatihle birlikte.

Darıldım gücendim 😂😂

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ozaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Saka kankam sadece şunu merak ediyorum. Tamam hadi inandın. Adamlar Adin aday çıkarmasını istemese neden oy kullansın. Oy sayilarina ve kullananlara baktın mı?

Bunun örneğini misal geçen meclis seçiminde yaşadık yükselenin bakan adaylarına bir çok milli istiklal yöneticisi oy kullanmadı. Sence bu seçimde öyle bir durum var mı? Olmasını istediğin şeylere değil olduğunu gördüğün şeylere inan lütfen

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Saka kankam sadece şunu merak ediyorum. Tamam hadi inandın. Adamlar Adin aday çıkarmasını istemese neden oy kullansın. Oy sayilarina ve kullananlara baktın mı?

Bunun örneğini misal geçen meclis seçiminde yaşadık yükselenin bakan adaylarına bir çok milli istiklal yöneticisi oy kullanmadı. Sence bu seçimde öyle bir durum var mı? Olmasını istediğin şeylere değil olduğunu gördüğün şeylere inan lütfen
Gidip onlara sor bana ne soruyorsun

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ahmet önce yalanlarına kendini inandırıyor sonra herkese söylüyor ama o kadar inanarak söylüyorki kendisi bile inanmış