Hee bende olsam ilk bangır bangır duyuracak kaosa göbek atacak adama anlatırdım. Adam sarhoşken bile zekice davranmışKadir içmiş içmiş sarhoşken dert yanmış Ahmet’i ben sanmış herhalde

Hee bende olsam ilk bangır bangır duyuracak kaosa göbek atacak adama anlatırdım. Adam sarhoşken bile zekice davranmışKadir içmiş içmiş sarhoşken dert yanmış Ahmet’i ben sanmış herhalde
SkskkskskskkskskskskksksksksösmAdin partisi adaylığını istemedierini yeni parti kuracağını söyle o masada anlattığını burada anlat
Saka Ahmet sen ne anlatıyorsun koçum be. Kimlerle iletişim halindesin sen. Senin benimle telegram da konustun mu hiçAdin partisi adaylığını istemedierini yeni parti kuracağını söyle o masada anlattığını burada anlat
Kanka, Adin partisini istemiyorum ve desteklemiyorum. Sizin arkanızdan iş çeviriyorumKonu ne kankamGram anlamadım
Anaaa dolandırıldık laa.Kanka, Adin partisini istemiyorum ve desteklemiyorum. Sizin arkanızdan iş çeviriyorum![]()
Sarhoştum hatırlamıyorum skksskAnaaa dolandırıldık laa.
O zaman daha ittifakı kurmadan anlasmada kalem oynatmadan neden Adin İktidara dedin fatihle birlikte.
Darıldım gücendim![]()
Ozaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Saka kankam sadece şunu merak ediyorum. Tamam hadi inandın. Adamlar Adin aday çıkarmasını istemese neden oy kullansın. Oy sayilarina ve kullananlara baktın mı?Ozaman neden Adın partisi adayını istemediniz bunun için koos yaşadınız
Saka kankam sadece şunu merak ediyorum. Tamam hadi inandın. Adamlar Adin aday çıkarmasını istemese neden oy kullansın. Oy sayilarina ve kullananlara baktın mı?
Gidip onlara sor bana ne soruyorsunSaka kankam sadece şunu merak ediyorum. Tamam hadi inandın. Adamlar Adin aday çıkarmasını istemese neden oy kullansın. Oy sayilarina ve kullananlara baktın mı?
Bunun örneğini misal geçen meclis seçiminde yaşadık yükselenin bakan adaylarına bir çok milli istiklal yöneticisi oy kullanmadı. Sence bu seçimde öyle bir durum var mı? Olmasını istediğin şeylere değil olduğunu gördüğün şeylere inan lütfen
Bu kadar R yapmayın beSaka Ahmet saka yapıyor
Bu kadar R yapma
Bi ara bende inandım biliyon mu, tg konusmalarına baktım. Sonra Ahmet bende ekli mi diye baktım falan. Skksksöahmet önce yalanlarına kendini inandırıyor sonra herkese söylüyor ama o kadar inanarak söylüyorki kendisi bile inanmış
Ahmet > Kadirahmet önce yalanlarına kendini inandırıyor sonra herkese söylüyor ama o kadar inanarak söylüyorki kendisi bile inanmış