Demeki tanımıyorsun belli2021 burdayım tanıyorum
Demeki tanımıyorsun belli2021 burdayım tanıyorum
Ya kardeşim ne oldu detayı demiyorsunda durup hakimi yediler diyorsunSöz diyorum 5 ay verildi ve hayla anlamadı pes ya bütün cümleleri yanlış okuyorsanız bu beni ilgilendirmez
Ya Allah aşkına bana sadece verdiğin bir emek göster hak verecemTabi siz haksızlık dah önemli hangi enayi avlasam hangi haksilik yapsam peşindesiniz
Oyun çıkış tarixine bakarsan anlarsin tanıyorumi tanımıyorumuDemeki tanımıyorsun belli
Altin okta bulunmak bence en büyük emeğiYa Allah aşkına bana sadece verdiğin bir emek göster hak verecem
Sen Adelet və desdek patisi Adəm başkanı zamanıda varmıyidn mesla ben vardımTabi siz haksızlık dah önemli hangi enayi avlasam hangi haksilik yapsam peşindesiniz
Emek değil ödülAltin okta bulunmak bence en büyük emeği
Şimdi olay bitti isim şehir bitki oynayacak beyefendiSen Adelet və desdek patisi Adəm başkanı zamanıda varmıyidn mesla ben vardım
AnlamadımŞimdi olay bitti isim şehir bitki oynayacak beyefendi
Ödül -Hakini Kasıp Etme= EnayiEmek değil ödül
Ekli dosyayı görüntüle ssstik.io_@alpha6974_1743892663050.mp4Ben @BaşkanOnline bırakıyorum 2 kişi geliyor hesap sormaya çalışıyor ama daha hesap h bilmiyorlar ben boşuna saniyeleri öldürenem
Taze bir seçim galibiyetinin altında gölge düşürür gibi bu konuları konuşman, davranışların hak aramaktan ziyade biraz galibiyet mutluluğunu baltalamaya çalışmak gibi duruyor umarım ya ben yanılıyorumdur yada daha sakin bir kafa ve anlaşılabilir bir dilde kendini ifade etmeyi tercih edersin teşekkürlerBen @BaşkanOnline bırakıyorum 2 kişi geliyor hesap sormaya çalışıyor ama daha hesap h bilmiyorlar ben boşuna saniyeleri öldürenem
Asilik sana yakışmıyorÖdül -Hakini Kasıp Etme= Enayi
Makam almadığın için asilik yapıyorsun Makam diyil bilrik gerekAllah'a Emanet Benden Uzak