Bunlar nasıl konuşmalar hiç yakışıyor mu kamuya açık alanda böyle konuşmak koskoca adam oldunuz 16 yaşına geldinizİtaat etme senin gibi köpeklerin işi hadi havla yemek verecem
Bunlar nasıl konuşmalar hiç yakışıyor mu kamuya açık alanda böyle konuşmak koskoca adam oldunuz 16 yaşına geldinizİtaat etme senin gibi köpeklerin işi hadi havla yemek verecem
Yalnız kuduran ben değilim ki sensin geceden beri milleti uyutmuyorsun.Kuduz olmuşsunLan tasmasiz gece mahalleyi iyi koruyamamissin berat köpeği dadanmis mahalleye
Biz kazandysak önemli değil biz mi kazanmışız ben oy veremedim köydeydimDün küfür ettikleriniz size küfürler edenlerle berabersijiz hayırlı olsun mesut
İttifakin oğuzhana da söylesene aynı şeyi yemiyor muBunlar nasıl konuşmalar hiç yakışıyor mu kamuya açık alanda böyle konuşmak koskoca adam oldunuz 16 yaşına geldiniz
Çok güzel yattım gece sen dadanmasaydin mahalleye daha güzel yatacaktim. Amirala yemek vermeme cezası verdim. HavlaaaYalnız kuduran ben değilim ki sensin geceden beri milleti uyutmuyorsun.Kuduz olmuşsun
Ben daha ittifakımın kim olduğunu bilmiyorum oğuzhan kim ayrıca. Bir daha bana yemiyo mu falan dersen yiyip yemediğini gösteririm terbiyesizlik yapma çocukİttifakin oğuzhana da söylesene aynı şeyi yemiyor mu
Hadi çıkar göster hadiBen daha ittifakımın kim olduğunu bilmiyorum oğuzhan kim ayrıca. Bir daha bana yemiyo mu falan dersen yiyip yemediğini gösteririm terbiyesizlik yapma çocuk
Yazıyorum özeldenHadi çıkar göster hadi![]()
Senin uykuna değil varlığına ceza vermek lazım,Mahalleye en büyük rahatsızlık.Çok güzel yattım gece sen dadanmasaydin mahalleye daha güzel yatacaktim. Amirala yemek vermeme cezası verdim. Havlaaa
Ben sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.30 küsür oy almış bir parti için fazla ağır konuşuyorsunuz
Ben sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.
Ağır ve iddiali konuşabilmek için herhangi bir oy alt sınırı var biz mi bilmiyoruz?30 küsür oy almış bir parti için fazla ağır konuşuyorsunuz
Oyusa sana özel kemik hazırlamıştım madem yemek cezası almışsın sana kemik yokÇok güzel yattım gece sen dadanmasaydin mahalleye daha güzel yatacaktim. Amirala yemek vermeme cezası verdim. Havlaaa
Lafım sana değildi biye alındım farkındaysan yükselen gelik partisi için diyorum lütfen sakin ol tutamıyoruz seniBen sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.
Kukla berat dün gece dört parti birleşiyordunuz ya ne içindi o birleşme tasmalıBen sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.
Dayıcım sakin ol , dün geceden beri tribe girdin. Millete Hakaret üstüne Hakaret. Sorun ne ki bu kadar herkese sallıyorsunAmiral ve berat kimin köpeğisiniz yükselene laf ettim siz havladiniz. Her gün birinin köpeği olmayın veya olun bana ne![]()
Kaybetmeyi yedirmeyor kendine bide sahibi Sinan tasmasını salınca böyle oluyor dün geceden beri tasma takmaya uğraşıyorum gelmiyorDayıcım sakin ol , dün geceden beri tribe girdin. Millete Hakaret üstüne Hakaret. Sorun ne ki bu kadar herkese sallıyorsun