Devran Döndü (20 Kişi İçeride)

U S K A

Üye
Vatandaş
30 küsür oy almış bir parti için fazla ağır konuşuyorsunuz

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
30 küsür oy almış bir parti için fazla ağır konuşuyorsunuz
Ben sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ben sizin gibi sadece çıkarlarım uğruna 3 tane partiyle birleşip 400 oyu geçemeyen bir ittifak kurmuyorum en azından daha 10 gün önce kurulan bir partiyle alnımın akıyla 42 oyumu alıp çıkıyorum ve 3. Oluyorum.Sizin gibi burada kudurmuyoruz.Ayrıca herşey çok daha farklı ve kat kat daha güçlü geleceğiz haberin ola.

Bugün 40 yarın 100 diğer gün 200 😅
Sağda solda birilerine ipini vermiş adamlarla muhattap olmaya bile gerek yok 😃

U S K A

Üye
Vatandaş
Lafım sana değildi biye alındım farkındaysan yükselen gelik partisi için diyorum lütfen sakin ol tutamıyoruz seni

Buğra k

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kukla berat dün gece dört parti birleşiyordunuz ya ne içindi o birleşme tasmalı

Buğra k

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Amiral ve berat kimin köpeğisiniz yükselene laf ettim siz havladiniz. Her gün birinin köpeği olmayın veya olun bana ne 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Amiral ve berat kimin köpeğisiniz yükselene laf ettim siz havladiniz. Her gün birinin köpeği olmayın veya olun bana ne 😅
Dayıcım sakin ol , dün geceden beri tribe girdin. Millete Hakaret üstüne Hakaret. Sorun ne ki bu kadar herkese sallıyorsun