Bozkurt harekat adamdır
Tutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
Bozkurt harekatı rakip olarak görüyo musunTutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
adam haklı sinobu elinden alırsanız rakip olarak görebilirTutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
Pp değişadam haklı sinobu elinden alırsanız rakip olarak görebilir
Biz seni hiç görmüyoruz. Sen yine rakip görmemişsin sksksskTutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
OkkTutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
Alabilirler sorun değil makam peşinde koşmuyorum benadam haklı sinobu elinden alırsanız rakip olarak görebilir
Hagi partideydin senn unuttum daAlabilirler sorun değil makam peşinde koşmuyorum ben
Davasını satanlardan değiliz biz bir oyun için bile davasından vazgeçenler ile karıştırmayın beni o kişilerden ne dost ne de düşman olur
Göz Doktoruna git Kadir umarım sana faydası olurBiz seni hiç görmüyoruz. Sen yine rakip görmemişsin skskssk
Konuşmaaaaaa. Çay kap gel bakim seridenGöz Doktoruna git Kadir umarım sana faydası olur
Oyunda bakabilirsinHagi partideydin senn unuttum da
kaç paraya satarsın tam olarak onu konuşmamız lazım senin gibi aktif oyuncular lazım bizeAlabilirler sorun değil makam peşinde koşmuyorum ben
Davasını satanlardan değiliz biz bir oyun için bile davasından vazgeçenler ile karıştırmayın beni o kişilerden ne dost ne de düşman olur
Herkese çay sana yok KadirKonuşmaaaaaa. Çay kap gel bakim seriden
Dur ben sana bir ekip tutayım da, dönsünler seni bir güzelHerkese çay sana yok Kadir![]()
Bizim davamız satılık değil ucuza gidenler ile karıştırmakaç paraya satarsın tam olarak onu konuşmamız lazım senin gibi aktif oyuncular lazım bize
Sen git kralın gelsinDur ben sana bir ekip tutayım da, dönsünler seni bir güzel
Durmadan parti değiştiriyorsun en son büyük tugruldaydim hayla orda mısınOyunda bakabilirsin
Bir oyun geçmişime bak ondan sonra yorum yapDurmadan parti değiştiriyorsun en sin büyük tugruldaydim hayla orda mısın