Tutunamayanlar Partisi Kuruluş Hk. (7 Kişi İçeride)

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Benim amacım sinanı savunmak değil diğeri hiç küfür etmemiş gibi davranıyor ya asıl sorun o yazdınmı bitti arkasında dur sonrasında tribünlere oynama. Sizin diliniz zaten hep küfür tanıyoruz sizi

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Yoo senin gibş küfür ederim. Ama sonrasında da tiyatro yapmam abim.
Abimli falan konusma ben onun seviyesine dusmek istemedim ani sinirle hareket edip çolumuz çocumuz var onun gibi karaktersizce hareket etmek istemedim delikanli olsa gelir özelden yazardi yada arardi zaten

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Abimli falan konusma ben onun seviyesine dusmek istemedim ani sinirle hareket edip çolumuz çocumuz var onun gibi karaktersizce hareket etmek istemedim delikanli olsa gelir özelden yazardi yada arardi zaten
Hocam inanılmaz haklı gözüküyordun keşke o seviyeye inmek yerine konuşmaya davet edip onun delikanlı olup olmadığını hepimize kanıtlasaydın

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
@Sinan SEVİM abim yeter gel şunlarla uğraş. Seni savunduğum yok ben tiyatroyu bitirdim sadece o.
Tiyatro miyatro yok herşey acik net ortada adam acik kufur etti beni coluk cocuk olarak itam etti bende onu oyun çocuğu olmakla itam ettim bu kadar sizde onun kufut etmesine rağmen tahrik etmesine rağmen pesinde kosmaya devam ettiniz yeminizi kesmemis anlasildi

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Tiyatro bitmemiş demekki hadi abim yarın işimiz gücümüz var siz küfür etmeye saygısızca konuşmaya insanlara hakaret etmeye devam edin sizi gidi ban tayfa sizi.