Yoo senin gibş küfür ederim. Ama sonrasında da tiyatro yapmam abim.Sana biri kufur ettinde sen çiçek mi veriyorsun o kadar genişmisin
Ah kardeşinin gülü abi dediğiniz adam kovdu mu seni takma kafana büyüyünce geçerKardeş sen hiç küfür etmeden konuşmayı bilmiyormusun ayıp vallahi ya
Abimli falan konusma ben onun seviyesine dusmek istemedim ani sinirle hareket edip çolumuz çocumuz var onun gibi karaktersizce hareket etmek istemedim delikanli olsa gelir özelden yazardi yada arardi zatenYoo senin gibş küfür ederim. Ama sonrasında da tiyatro yapmam abim.
Yoo senin gibş küfür ederim. Ama sonrasında da tiyatro yapmam abim.
@Sinan SEVİM abim yeter gel şunlarla uğraş. Seni savunduğum yok ben tiyatroyu bitirdim sadece o.Abimli falan konusma ben onun seviyesine dusmek istemedim ani sinirle hareket edip çolumuz çocumuz var onun gibi karaktersizce hareket etmek istemedim delikanli olsa gelir özelden yazardi yada arardi zaten
@Sinan SEVİM abim yeter gel şunlarla uğraş. Seni savunduğum yok ben tiyatroyu bitirdim sadece o.
Beni kimse kovmadı partide benden habersiz birşeyler oldu bende tepki olarak yönetimden ve partiden ayrıldım tamam abim.Ah kardeşinin gülü abi dediğiniz adam kovdu mu seni takma kafana büyüyünce geçer
Hocam inanılmaz haklı gözüküyordun keşke o seviyeye inmek yerine konuşmaya davet edip onun delikanlı olup olmadığını hepimize kanıtlasaydınAbimli falan konusma ben onun seviyesine dusmek istemedim ani sinirle hareket edip çolumuz çocumuz var onun gibi karaktersizce hareket etmek istemedim delikanli olsa gelir özelden yazardi yada arardi zaten
Fatih zorlama beni.Gelemez o ağlamaya gitti senin yemini verip
Bı kere meeee deseneBeni kimse kovmadı partide benden habersiz birşeyler oldu bende tepki olarak yönetimden ve partiden ayrıldım tamam abim.
Tiyatro miyatro yok herşey acik net ortada adam acik kufur etti beni coluk cocuk olarak itam etti bende onu oyun çocuğu olmakla itam ettim bu kadar sizde onun kufut etmesine rağmen tahrik etmesine rağmen pesinde kosmaya devam ettiniz yeminizi kesmemis anlasildi@Sinan SEVİM abim yeter gel şunlarla uğraş. Seni savunduğum yok ben tiyatroyu bitirdim sadece o.
Benim hakli haksiz gozukmek gibi derdim yok herkese coluk cocuk diyor adice kufur ediyor tahrik ediyorHocam inanılmaz haklı gözüküyordun keşke o seviyeye inmek yerine konuşmaya davet edip onun delikanlı olup olmadığını hepimize kanıtlasaydın
Fatih zorlama beni.
Tiyatro bitmemiş demekki hadi abim yarın işimiz gücümüz var siz küfür etmeye saygısızca konuşmaya insanlara hakaret etmeye devam edin sizi gidi ban tayfa sizi.
Keyf ediyosun haa yorum yaparken haber verme işi de yeni moda oldu herhalde hahahahYa git oyunu oyna be kardeşim banene berberinden senin sana mı kaldı yorum yapmak
Sana bir etek giydiririm fatih tersten tutunamazsın.Sinanida etiketle buraya , yoksa yarın sabah işe giderken etek gitmen gerekecek
Laaaan sinanın laciverti hadi döne döne gitSinanida etiketle buraya , yoksa yarın sabah işe giderken etek gitmen gerekecek